• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Renk ve Kına

MelisClarington

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
7
0
16
Eskişehir
Merhabalar.. Saçlarımın kızıl olmasını istiyorum fakat boyatarak değil, kına ile. Boyatmak istemiyorum. Kınanın içine ceviz ağacı kabuğu vs. gibi maddeler ekleyerek rengi koyulaştırabilir miyiz? Ya da bekleme süresiyle mi alakalı bu konu? Aslında istediğim renk tam olarak bu: http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000tZwfxqaFl9Q/s/750/750/Alexandra-Breckenridge1175.jpg için Google Görsel Sonuçları

zamanla oluyor yani oyle ilk yaptıgında falan boyle bir renk olmaz kına sacı besliyor ama istedigin tonu yakalamak uzun surdugu icinde insan sıkılıyor bende dayanamayıp siyah yapmıstım

Renk çok güzelmiş ya :61:
Nasıl elde edilir bilmiyorum ama kına yaptıktan sonra saç boyanmıyor diye duydum yani açtırıp baska renge boyatmak istersen açılmıyormuş uzun süre kullanırım diyosan denemeni öneririm.

zamanla oluyor yani oyle ilk yaptıgında falan boyle bir renk olmaz kına sacı besliyor ama istedigin tonu yakalamak uzun surdugu icinde insan sıkılıyor bende dayanamayıp siyah yapmıstım

Evet ilk yapışım değil bu zaten 3 sene önce yaptım ilk olarak. Daha sonra 2 kere daha yaktım kınayı.. Ama saçlarım güneşte kızıl oldu normalde kendi rengindeydi. Duyduğuma göre paprika kullanılıyormuş koyu olması için.. Cevabın için teşekkürler bu arada :)

ben de istiyorum kınayla böyle bir kızıl. yani sadece güneşte belli olan değil normal ışıkta da belli olan bir kızıl istiyorum. ama kınayla nası elde edilir bilmiyorum..

Back