- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
- 53
- Konu Sahibi icimdebirdeniz
-
1 ve 2 süper bir renk kızıl cabuk akan bir renk 15 günde bir dip boya yaptırırsınız benceYardımcı olur musunuz bana acaba çünkü bu aralar kızıl aşkı ile yanıyorum
Saçlarımın resmini ekliyorum. Dipler kendi rengim. Yanağımdan aşağısı geçen seneden kalma ombre. Beyaz tenliyim. Eklediğim renkler arasında kararsız kaldım. Evde kendim boyamayı düşünüyorum. Hangisi daha çok yakışır ve dip boyası ister mi sürekli ? Ve açarak mı daha iyi tutar yoksa üzerinden direkt boyamalı mıyım ?
Bir de kızıl bakır hakkında ne düşünüyorsunuzEki Görüntüle 2973081 Eki Görüntüle 2973083 Eki Görüntüle 2973085
Acma işlemi olmadan tam tutmuyor.Yardımcı olur musunuz bana acaba çünkü bu aralar kızıl aşkı ile yanıyorum
Saçlarımın resmini ekliyorum. Dipler kendi rengim. Yanağımdan aşağısı geçen seneden kalma ombre. Beyaz tenliyim. Eklediğim renkler arasında kararsız kaldım. Evde kendim boyamayı düşünüyorum. Hangisi daha çok yakışır ve dip boyası ister mi sürekli ? Ve açarak mı daha iyi tutar yoksa üzerinden direkt boyamalı mıyım ?
Bir de kızıl bakır hakkında ne düşünüyorsunuzEki Görüntüle 2973081 Eki Görüntüle 2973083 Eki Görüntüle 2973085
Olduğum yerdeki kuaförlerin ikisi de pislik içinde ve kaş bile alamıyorlar doğru dürüst1 ve 2 süper bir renk kızıl cabuk akan bir renk 15 günde bir dip boya yaptırırsınız benceama renk harika tabi acarakmı olur olmaz onu kuaförünüz bilir
Ben hiç açmadan boyadım kızıla,ilk seferinde bir tık daha koyu oldu ama iki,üç defa üst üste boyarsanız tutar bence.Ama kızılın bakımı çok zor oluyor.Her banyodan sonra katliam olmuş gibi batıyor banyo ve havlular.Ben de aşığım bu tonlara ama şu anda bakıra döndüm.Olduğum yerdeki kuaförlerin ikisi de pislik içinde ve kaş bile alamıyorlar doğru dürüstEvde kendim boyamayı düşünüyorum açarsam daha fazla akma ihtimali varmış sanırım öyle okudum bi yerde.
Akma olayı açsan da açmasan da aynı oranda ilerler. Sadece açtığın zaman açık rengin üstünde kendi rengini daha çok belli ettiği için aktığında ciddi oranda rengi solmuş oluyor. Koyu renkte aksa da çok belli olmuyor. Bi duvar boyama işlemi olarak düşün koyu renk bi duvara kırmızı renk sürdüğünde siyaha yakın bi kırmızı tonu elde edersin ama sarı rengin üstüne kırmızı sürdüğünde net bi kırmızı. Ben kuaförüm 6 yıldır da kızıl kullanıyorum. Öncelikle kızıl bi batak gibidir bi kere bulaşınca geri vazgeçemiyorsun. Bakımıda zor her yıkamanda bir ton açılma oluyor. Sana verebileceğim tavsiyeler saçlarını yıkadığın suyun ısısı arttıkca renk akma oranı artar. Ben saçlarımı topuz yapıp giriyorum duşa vücudumu normal ısıda yıkayıp en son saçlarımı daha soğuk bi suyla yıkıyorum. Şampuanı kremi olabildiğince az kullanıyorum ve öyle uzun uzun saçlarımda tutmuyorum. Birde elimden geldiğince duştan sonra fönle kurutmamaya çalışıyorum. Saçların için bi havlu seç ve onu feda edeceğini düşün çünkü havluya geçen renk asla çıkmıyor. Sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirimOlduğum yerdeki kuaförlerin ikisi de pislik içinde ve kaş bile alamıyorlar doğru dürüstEvde kendim boyamayı düşünüyorum açarsam daha fazla akma ihtimali varmış sanırım öyle okudum bi yerde.
Kendi doğal rengimden açmadan güzel bir bakır oturttum.Yardımcı olur musunuz bana acaba çünkü bu aralar kızıl aşkı ile yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?