Yardımcı olur musunuz bana acaba çünkü bu aralar kızıl aşkı ile yanıyorum
Saçlarımın resmini ekliyorum. Dipler kendi rengim. Yanağımdan aşağısı geçen seneden kalma ombre. Beyaz tenliyim. Eklediğim renkler arasında kararsız kaldım. Evde kendim boyamayı düşünüyorum. Hangisi daha çok yakışır ve dip boyası ister mi sürekli ? Ve açarak mı daha iyi tutar yoksa üzerinden direkt boyamalı mıyım ?
Bir de kızıl bakır hakkında ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 2973081 Eki Görüntüle 2973083 Eki Görüntüle 2973085
Kendi doğal rengimden açmadan güzel bir bakır oturttum.
Kaç kuaföre gittiysem illa açıcı da açıcı dediler, pişmaniyeye dönmüş saç istemediğimden artık kendim kalkışmıştım.
Çook uzun zamandır boyuyorum.
Ayda 1 boyama yetiyor da artıyor.
Artık renk oturduğu için akma falan da eskisi gibi değil, açılmış saçta asla böyle bir avantajınız olmayacak.
Çoğunlukla rengim solmadığı için dip boya yapıp geçiyorum. Böylelikle saçım da yıpranmıyor.
Saç açtırıldığında kütikülleri arası açık olduğu için renk pigmentleri kalıcı olmayacak. Her ay komple boyamak zorunda kalacaksınız.
Tek sıkıntı ombre olması, doğal saçınızla ombreler ilk aynı ton yakalansa da açılmış kısımlar zamanla akacak.
Tavsiyem 8.0 gibi naturel tonla 10 volüm oksidan kullanarak ombre ile açılmış kısımları boyayın. Bekleyin akacak bir daha boyayın. Bir krepe tarağıyla rahatlıkla ayırabilirsiniz açılmış kısımları.
Saç tek ton haline geldiğinde. Biraz ton da kırılması için 12.0 ve 8.77 karıştırarak 30 volüm oksidan kullanarak boyayın. Baktınız istediğiniz açıklıkta değil, ikinci boyamada da aynı işlemi uygulayın, güzel bir bakır elde edeceksiniz.
Sonrasında üstüne bakırla devam edecekseniz karışım yapmadan istediğiniz bakır tonuyla ya da kızıl tonuyla devam edebilirsiniz.
Bakıra ulaştıktan sonra istediğiniz kızıl tonuyla boyadığınızda da bakırın üstüne güzel tutacaktır.