How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl renk ile sarı rengi karıştırmak?

Proserpine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
295
4
116
İstanbul
Koyu kumral olan saçımı açma işlemi uygulamadan uzun süredir Koleston'un Vahşi Kızılı'na boyuyorum.

Koleston-Set-8-45-Vahsi-Kizil-Sac-Boyasi__33617421_0.jpg

Ama güneşte biraz daha turuncu, biraz daha açık renk parlamasını istiyorum. Bu yüzden içine karıştırmak üzere Koleston'un Vanilya Sarısı'nı aldım.

binary.asp

Saçım uzun olduğu için 2 kutu Vahşi Kızıl aldım ve içine yarım tüp Vanilya Sarısı ile biraz fazla oksidasyon kremi koyarsam rengi biraz olsun açılır mı, yoksa beklediğimden farklı bir sonuç mu elde ederim? Bir tutam saçta deneyeceğim ama oranlar ister istemez farklı olacağı için bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanır sevinirim :)

kızıl sarı sonucu nasıl bir renk çıkar pek bir tahminim yok ama bence turuncu istiyorsan tarçın bakır ve sarıyı karıştır daha etkili sonuç alırsın :7:

İkisinin karışımı çok açık olmaz mı? Kırmızılık kalsın istiyorum ama güneşte turuncu turuncu parlasın, çok mu şey istiyorum :)

Koyu kumral olan saçımı açma işlemi uygulamadan uzun süredir Koleston'un Vahşi Kızılı'na boyuyorum.

Koleston-Set-8-45-Vahsi-Kizil-Sac-Boyasi__33617421_0.jpg

Ama güneşte biraz daha turuncu, biraz daha açık renk parlamasını istiyorum. Bu yüzden içine karıştırmak üzere Koleston'un Vanilya Sarısı'nı aldım.

binary.asp

Saçım uzun olduğu için 2 kutu Vahşi Kızıl aldım ve içine yarım tüp Vanilya Sarısı ile biraz fazla oksidasyon kremi koyarsam rengi biraz olsun açılır mı, yoksa beklediğimden farklı bir sonuç mu elde ederim? Bir tutam saçta deneyeceğim ama oranlar ister istemez farklı olacağı için bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanır sevinirim :)

Bu konuda bilgim yoktur, kızıl hiç kullanmadım ama seçtin boyanın kızılı çok çok yoğundur.
Senin anlatın şekilde 2 kutu kızıl+yarım tüp sarı hiç bir değişik yapmayacaktır.
2 kızıl + 1 tüp sarı da değişiklik yapacağı sanmıyorum, tatlım, çünkü bu boyanın kızılı çok çok yoğundur.
Kızıl Bakır tonlarla bakabilirsin, mesela.

Bu nasıl?
$Garnier-Color-Naturals-764-Bakir-Alevi-Kizil__35240121_0.jpg
Veya sen nasıl bir renk istediğini ile ilgili bir resim ekle.

karamel tarçın yada tarçın saır al karıştır.. kızıla gerek yok zaten evde ne renge boyasan turunculuk oluyo:)

tarçın bakır ile sarı hürremin rengi gibi oluyor bakır alevine direk boya bakırımsı bir kızıl resimdeki gibi aynen

Bu konuda bilgim yoktur, kızıl hiç kullanmadım ama seçtin boyanın kızılı çok çok yoğundur.
Senin anlatın şekilde 2 kutu kızıl+yarım tüp sarı hiç bir değişik yapmayacaktır.
2 kızıl + 1 tüp sarı da değişiklik yapacağı sanmıyorum, tatlım, çünkü bu boyanın kızılı çok çok yoğundur.
Kızıl Bakır tonlarla bakabilirsin, mesela.

Bu nasıl?
Eki Görüntüle 208746
Veya sen nasıl bir renk istediğini ile ilgili bir resim ekle.

Bu rengi boya aldığım yerde görmemiştim hiç, ama tam da istediğim renge yakın ve beğendim, teşekkürler önerin için.

İstediğim renk tam olarak şöyle:

glgep.jpg

Sanırım önerdiğin bakır alevi de buna yakın birşey, peki iyi midir Garnier? Hiç kullanmadım..

images

Back