• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl mı kahve mi..

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
slm kızlar yeni katıldım aranıza umarım güzel paylaşımlarla birbirimize yardımcı olmaya çalışcaz. gelelim derdime saçlarımla başım belada rengini açtıra açtıra kızıl üstüne kızıl boyattım sürekli şimdi çok da memnununm yıpranmış kötü yerlerinide kestirdim ama bu kızıl saçın dipleri geldikçe sürekli açtırarak boyatmam gerekcek sürekli de yıprancak ve uzatamıycam istediğim gibi.. kuaförüm kahveye dönelim dedi ama kızıl da çok daha havalı duruyo vazgeçemiyorum hem tenime de çok yakışıyo.. napmalıyımki sizce çok kararsızım

hoşgeldin öncellikle aramıza bnde bi kaç gün katılalı bya da güzel geçio sohbetler:) arkadaşa katılıyorum bakır kahvede iyi gidebilir zaten kızıl yakışıosa tenine kahve tonlarıda gider.bnde kızıla boyattım baya iyi durdu ama kahve tonlarıda bya yakışıomuş bna öle diolar snada yakışır bnce.bide neden doğal boyalar var onlarla boyamıyosun saçını kına gibi ama el kınası değil daha deşik şeyleri var saçlara bya ii gelio ve kızılın rengi çok güzel oluyo bn denedim ordan bilyorum :)

akınca turuncumsu bişiy oluyo kendi saç rengimi açtıkları için böyle seviyorum ben. koyu kızılları pek sevmiyom. kızılda kararsız kalmamın tek sebebi yine açtırmak zorunda olmam ona da bi çözüm varmı bilmiyom.. aslında önce diplerini boyayıp orda boyayı daha çok bekletseler belki renk farkı olmaz gibi geliyo

ama kızılla uğraşmaya değer.
ayrıca kızıldan kahveye herzaman dönüş yapılabilir

saçlarının açılmasına gerek yok ki :) diplerin çıktığında açık bir kızıl boya al sadece diplerini %9 lukla boya sonra %3 lük oksidanla ise kızıl olan yerlerini boya tamamdır...

saçlarının açılmasına gerek yok ki :) diplerin çıktığında açık bir kızıl boya al sadece diplerini %9 lukla boya sonra %3 lük oksidanla ise kızıl olan yerlerini boya tamamdır...

kendim boyamıyomda kuaföre bi söyliym bakalım teşekkür ederim

Back