Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl kahve saç rengi

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
46
Ankara
kızıl kahve saç rengi için bir kutu kahve bir kutu kızıl mı alıyorsunuz yoksa memnun kaldığınız bir kızıl kahve saç boyası varmı ?

Piyasada cikolata kahve olarak gecen renkler kizil kahvedir.
Ben Garnier cikolata kahve (5.52) kullanmistim. Ilk boyamada cok koyu tutuyor ama aktikca kizil kahve oluyor. Sana tavsiyem numarasi 5 veya 6 ile baslayan renkleri tercih et, 3 ve 4ler koyu tutar.
Senin dedigin gibi kizil ile kahveyi karistirirsak hos bir kizil kahve elde edebiliriz. Mesela 5.0 ile 5.6nin karisimi ile kizil yansimali bir kahve elde edebilirsin.

bakır kahve şimdi saçım yıkadıkçada açıldı ama neredeyse herkeste bu renk oldu kızıl kahve daha canlı duruyo hem doktorlar dizisi vardı ordaki elanın saç rengiydi hatta çok çok güzel bir renk

canım ayrı ayrı boyaları alıp karıştırma renk dalgalanması olur..çukulata kahve yapabilirsin....

hadi yaa karıştırmadım hiç öyle renkleri bende nasıl olur hiç bilmiyorum ozaman öyle yapmadan bir renk buluyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…