• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl istiyorum ama endişeleniyorum

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
bayanlar benim saçım çok tatlı bir sarı küllü orta açık bir sarı tonu ve çok beğeniliyor ama ben çok sıkıldım artk böyle daha dikkat çeksin istiyorum ve çok belli olan bir kızıl renge boyamak istiyorum. ama pişmanda olmak istemiyorum tekrar bu sarı rengine dönmek istersem çok zor olur diye zaten şok yandı saçlarım ütüdende zarar gördü bide açıcı zararı gördü kızıl çabuk akıyo diyolar birde kaç hafta dayanır falan onları yazarmısınız çok tereddüte girdim. şimdi merak ettiğim tekrar bu sarıya dönebilir miyim? birde kızıl rengin ömrü ne kadar bilenler yazarsa şimdiden çok teşekür ederim..a.s.

ben hiç kızıl yapmadım saçımı hatta saçımdaki turunculuklar gitsin diye uğraşıyorum hala...ama kızılın hemen aktığını ve başka renklere geçişinde zor olduğunu duyuyorum hep...kızıl zor bir renk cnm..saçında yıpranmışsa hiç deneme bence...

yazin sadece saclarimin uclarini boyatmisdim tam senin istedigin gibi göze batan canli bir kizila .. 2 hafta icinde akti .. cok soluk bir görünüm aldi.. bencede hic deneme

kızılı senelerce kullanıcaksan ve her ay boyayabiliceksen kızılı öneririm.. ama saçların sarı ve hemen akıcaktır zaten boyan.. oturtmak 3 4 boyama demek... saçın zaten yıpranıksa, bu kadar uğraş sonucunda tek istediğinin saçının sağlığı olduğnu anlarsın canım

cvplarınız için saolun ben dayanamadım şimdi yoğun kızıla boyadım ama uçlarını
ve ara ara yaptım hoş durdu..

yıpranmış saçlarınla kızıl boya işine sakın girme cnm:) kızıl çok akıo her ay boya istiyo bırakıyım aksın başka renk boyayım desen akmak bilmio bu sefrde üstüne de boya tutmuyo zaten iyi bi kuaföre saçtaki boyayı sildirmek için en az 65tl para ödüosun uzun süre kullanırım ben sıkılmam diosan boya tabi:)

Kızıl zaten çok akar.Normalden daha sık boyanırsa güzel duruyo...

Senin zemin de çok açık renk akar gider bence pişman olabilirsin...

Değişiklik istiyosan başka renk düşünmelisin bence:1rolleyes:

Kızıldan sarıya dönmek ne yazıkki çok zor oluyo dönmek istemiyorsan öyle boyat...

Saçtan saça değişiyor kızıl. Benim saçım da hiç akmıyordu kızıl evt yıkadığımda akıyordu ama renkte hiç değişim olmuyordu. Ama benim kendi saç rengim koyu belki o yüzden. Ben 1.5 ayda felan boyuyordum diplerim gelmese boyamam yani farkı olmuyordu. Ama dönüş gerçekten zor hele saçların yıpranmışsa elleme biraz dinlendir kendi rengine dön gerekirse canlandığında yaparsın.

açık bir bakır rengi deneyebilirsin loreal in 8.34 floransa dore bakır yada kolestonun vahşi kızıl 8.45 bu iki renkte açıktır bir kere boyar hevesini alırsın bir ayda akar gider zaten korkmana gerek yok dönmek istiyorsan sarıya bu tonlarda bakır kullanmalısın bir ay sonra da akar hatta iki haftada akar denedim de ordan biliyorum sonra üzerine koleston 12.1 boyarsın olur biter bu kadar basit ama kızıl tavsiyeetmem kızıldan dönmem en az 5 ayımı almıştı iyi düşün derim

merabalar ben beyaz tenlı mavı gozlu saclarımda sarıya donuk bı rnek goz rengımı one cıkaran bı renge boyamak ıstıyorm ferhundenın kızıl tonu hoşuma gıdıyo sızce nası olur

kızlar sizce bu renge nasıl ulaşabilirim saçlarım açık kumral şimdiden teşekkürler ( resmin üstüne tıklayın küçük boyutta daha açık gözüküyor)
Eki Görüntüle 439719

Back