• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl ışıltılar

ellenchurch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
164
50
118
kızlar saçlarım pallette bronz kahve... ama ben biraz daha kızıl ışıltıları olsun istiyorum.. kızıl bir renkle cila atsam olur mu acaba... deneyen ya da konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

palette 6.68 kucuk kutular varya onu deneyın.benımkıde 6.65 boyamıstım sonra bulamayınca dıp boyamı 6.68 le yaptım kızıl parlamalar oldu bısuru.hemen kullu renge boyadım.

canım istediğin böle bişiyse ben siyahın üstüne şarap kızılıyla cila atıyodum ,
ışık vurduğunda kızıl parlıyordu akşamları siyah duruyodu yine

palette 6.68 kucuk kutular varya onu deneyın.benımkıde 6.65 boyamıstım sonra bulamayınca dıp boyamı 6.68 le yaptım kızıl parlamalar oldu bısuru.hemen kullu renge boyadım.

ben de 6.68 kullanıyorum uzun süredir. güneşte ışıltıları mükemmel ama ben normalde de öyle olsun istiyorum.. çok mu şey istiyorum acaba :)

canım o zaman direk yoğun kızıl olan bi boyayla boyaman gerek.. cila daha çok yansıma tonunu ayarlıyo dolayısıyla ışık vurduğunda o rengi veriyo ancak.. palettenin deluxe serisi var ışıltılı renkler die istersen bi forum da onu araştırıp bak istersen.. Palette Deluxe 6-88 Kızıl 50Ml - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com bunun gibi bişi olabilir gibi :53: bilemedim ki...

Back