• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl değill bakır renk boya arıyorum..bilenlerin yardımını bekliyorum

LiLiPuT

İşTe "HAyAT" bu!!
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.276
5
116
İstanbul
slm kızlar
ben ısrarla bakır renk boya arıyorum aslında buldum nevada yoğun bakır özelliklede birkaç yıkamadan sonra renk muhteşem güzelll amaaaa çok kalitesiz bi boya yada benim saçıma yaramıyorr bilmiyorum
sizlerden bana bakır ama hürrem bakırı değil daha doğal görünen renk konusunda tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorummm:71:

tarçın bakır renk olarak güzel evet ama ben o kadar açık olsun istemiyorum daha koyu ki zaten yıkana yıkana hayli açılıyorr.teşekkür ederim önerin içinn

henüz exicolor denemedim ama kataloğa baktım da, bu renk bakırlar güzel, açık da değil:
exicolor 7.43 dore bakır $exicolor 7.43 dore bakır.jpg
exicolor 6.46 akaju bakır $exicolor 6.46 akaju bakir.jpg

Ben de bana hersey yakisirdaki Pelin'in rengine bayildim, aradigin böyle bi renk mi acaba?

canım benim sana tavsiye edeceğim boya markası indola çok güzel bakırları var ve kaliteli de bir boya ben boyatmıştım çok güzel olmuştu

7,43 güzel görünüyor çok teşekkür ederim paylaşım için ...
birde bu boya markasını daha önce hiç kullanmadım.kalitesi hakkında bilgin var mı???

Ben 7.43 ile 7.73 bal kumrali karistirip boyadim yukarida resmini koydugum kadinin sac rengine benzedi. Ama bana biraz soluk geldi, simdi daha canli, parlak bir bakir ariyorum. Bu renk cok hos mesela. Bakir kizil sanirim.

still02xi8.jpg

kzlsa57973.jpg

Bu boyayi kullansam yukaridaki rengi elde edebilir miyim ki acaba... :44:

Exicolor 86.40 Kızıl Bakır
exicolor-86-40-kizil-bakir.jpg

Bu arada exicolor cok kaliteli bir boya, fiyati da uygun. Ama her yerde bulunmuyor...

Back