Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl dan nasıl bakıra yani turuncu renge dönebilirim.

narkozcufree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
24
0
0
İstanbul
slm kızlar benim şuan saçım açık kızıl fakat ben öyle bir geçer zaman ki de ki inci hoca nın veya hürrem sultanın saç rengine evde dönmek istiyorum. acaba kızılın üstüne balköpüğü veya sarı renk boya sürsem bu rengi elde eder miyim turuncu olur mu??

canim benim saclarimda suan kizil, bende aynen senin gibi hurremin rengini elde etmek istedim ve altin karamel ile boyadim ..ayni fikir ile , yani kizili acar..bi arada syoss altin karameldi..saclarimi simdiye dek cok boyadim ama bu boya acayip yipratti saclarimi ve rengide acilmadi bu arada..

ya bende syoss altın karamel almak istiyorum nerden almıstın ve nasıl oldu sonuç? benim saçlarm açık karamel sarımsı şimdi bende sarıyla turuncu arası bişey yapmak istiyorum ve syossun rengi çok güzel görünüyo ondan alıcam sen denemişsn söylermsn nasıl?

Canım öncelikle saçındaki kızılın numarası nedir? Eğer kırmızı bazlı bi kızılsa hiç şansın yok açmadan mümkün değil maalesef

Ama eğer ki bakır yansımalı bi kızılsa yavaş yavaşta olsa dönebilme imkanın var. Mesela her seferinde boyadığın rengin içine yarım tüpten başlayarak bakır renk atabilirsin ama öle bir kere de olmaz.

canim benim saclarim kizil oldugu icin pek bir degisiklik olmadi..diplerden yarim cm kendi sacimi sarimsi bi renk yapmis o kadar..haa bu arada ben yurdisinda yasiyorum..burada kozmetik satan marketlerde syoss bulunuyor canim..

Son düzenleme:
açmaya gerek yok açık kızılsa 1 2 ay hiç saçlarını boyama beyaz sabunla akıt zaten kızıl saç boyası aktıkça bakır renge döner sonra da bakır bir boya al zaten direk elde edersin

canim benim saclarim kizil oldugu icin pek bir degisiklik olmadi..diplerden yarim cm kendi sacimi sarimsi bi renk yapmis o kadar..haa bu arada ben yurdisinda yasiyorum..burada kozmetik satan marketlerde syoss bulunuyor canim..

ha saol cnm ben boyayı bizim burda bi markette buldum da şeyi sorcam sana benim saçım şu an bu renk ben altın karamel boyarsam aşagı yukarı tutarmı tutmazmı ansıl bişi olur bi söylesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…