Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Çikolata

LadyYsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
107
0
46
İstanbul
Ya kızlar lütfen yardımcı olun bana.. eyvahedigeldismile
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine palettenin kızıl çikolata rengini aldım, daha boyamadım..
Kararsızım.. fisfisfis Saçımın normal rengi kahveden biraz daha açık.. Göz rengim ela olduğu için kızıl çikolata renginin bana yakışacağını söyledi.. Kafama esti bende aldım boyayı.. bilmiyorumkismile etrafımda hiç kızıl çikolataya boyamış tanıdığım da yok.. Bu renk saçta nasıl durur bilmiyorum.. ambalajdaki kızın saç rengi hoşuma gitti.. ama hiçbir boya da saç boyanınca kutunun üstündeki rengi vermiyor.. Kızıl çikolataya boyamış olan arkadaşlar var mı aranızda merak ettim.. veya bildiğiniz bir ünlü var mı saçını kızıl çikolataya boyamış olan.. offf :uhm:

eveeet.efenime söyliyim ben boyadım sayılır ohaoldumsmile ama benim saclar koyu kakao yani siyaha yakın.teraacotayla kızıl cikolatayı karıstırıp üzerine boyadım.diplerim cıkmıstı oralar kızıl durdu ama diğer taraf güneste belli oluyor yoksa belli degil.senin sacında büyük ihtimal baya kızıl duracak ama sonucta hem kızıl hem çikolata yani koyu da olabilir ama bence kızıl seviyorsan güzel bir renk.yapınca resmini koyar mısın coook merak ediyorum boshayallersmile

Bizim evde de var bir kutu kızıl çikolata. Annem beğenip almış ama çok koyu görünüyor diye boyamaktan vazgeçti. Normalde kumral kullanır kendisi.
Acaba diyorum ben mi boyasam? Hiç boymadım saçlarımı şimdiye kadar. Ama 2 ay sonra düğünüm var, kuaför saçlarını boyarsak daha ışıl ışıl durur düğünde dedi kafam karıştı. Benim saçlarım bildiğiniz koyu kahve, kötü olur mu acaba yaaa

ben boyadım o rengi ilk tek başına boyamıştım normalde kestane gibi ışık vurunca kızıl kızıl parlıyor öyle kutudaki renk gibi değil ama sonraki boyamamda kızıl çikolataya aynı markanın yarım tüpü nar kızılını koymuştum harika tam kutudaki renk olmuştu

Valla canım o kadar kararsızım ki.. :bbo: Bende nasıl durur bilmiyorum yaa.. ya çirkin olursam?.. delikafadulden Saçlarımın kendi rengini herkes beğeniyor, yani böyle iyiysin diyorlar ama değişiklik istiyorum.CADIARZU Çok kızıl durmasını istemem açıkcası.. Zaten sanmıyorum kızıl duracağını.. saçlarım kahvenin biraz açığı.. CADIARZU
o değilde kardeşim çok beğendi o rengi.. Abla istemiyorsan benimkini boya lütfenn diyip duruyor bana..bilmiyorumkismile Onun saçları açık kumral.. onda daha kızıl olur.. :1rolleyes: Aslında onun saçında denesem ilk önce, beğenirsem kendiminkini de boyarım.. :roflol: diye düşünüyorum..

Bilmem ki canım, ben bu konularda çok kararsızım.. :bbo:
Kuaförüne güveniyorsan eğer, bırak kendini onun ellerine.. :)yerimseniben

Ya kestane gibi olursa hiçç hiçç istemem.. yasakkelime Sevmiyorum kestane rengini zaten bana yakışmaz.. ikinci boyamada biliyorum renk tam oturuyor..boshayallersmile
off ya ben galiba kendi rengimde kalıcam.. mafoldumben
Hiçbir renge cesaret edemiyorum..
Ayrıca birde kaşlarımda siyah onları da boyamak beni uğraştırıcaak..

benimde kaşlarım siyah doğal rengim koyu kestane olduğu için ama sırıtmıyor bunu söyleyebilirim benim yaptığım gibi nar kızılı katarsan kutudaki renk gibi oluyor

benimde kaşlarım siyah doğal rengim koyu kestane olduğu için ama sırıtmıyor bunu söyleyebilirim benim yaptığım gibi nar kızılı katarsan kutudaki renk gibi oluyor

Tamam canım denicem.. boshayallersmile ama şunu söyliyim ilk önce kardeşimde denicem.. Onun fotoğrafını koyarım buraya.. Sonrada kendiminkini boyucam.. Tabi beğenirsem.. Bende güzel duracağına emin olursam boyucam.. CADIARZU

söyle de yapabilirsin sacını görünmeyecek bir yerinden bir tutam kes önu boya bak bakalım nasıl olacak.bi de sanırım sen sacın güzel olmazsa bunu kafasına cok takıp mutsuz olacak birisin gibime geldi yoksa burcun ikizler mineyse içine nasıl sinerse öyle yap.resim bekliyoruz

Kızlar kardeşime yaptım kızıl çikolata boyayı, şu an beklemedeyiz.. :roflol:
Yarın resim çekip koyucaz.. :1rolleyes::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…