Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl boyadığım saçımı,koyu kumrala çevirdim.Ama diplerde hala kızıl yansımalar var..

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
106
363
İzmir
saçlarımı kızıl boyadım ama pişman oldum ve ertesi günü üzerine koyu kumral boyadım,doğal olarak alttan kızıl yansımalar var bu kızıl yansımayı küllü kumral 2-3 boyamada giderebilir mi?
yada sildirme işlemi mi ypılması daha iyi ve net çözüm mü olur:26:
oriel asla düşünmüyorum, istediğim orta-koyu kumral arası bir ton..

saçımı kızıla boyadan önceki hali;

kızıla ve ardından koyu kumrala boyanmış hali;

şuan ki renk tam benim istediğim renk hangi marka boya rica etsem söyleye bilir misiniz
sizin sorunuz hakkında bişey diyemicem boyalarla ilgili bilgim hiç bilgim yok

şuan ki renk tam benim istediğim renk hangi marka boya rica etsem söyleye bilir misiniz
sizin sorunuz hakkında bişey diyemicem boyalarla ilgili bilgim hiç bilgim yok
canım voila nın çarpıcı kızılınınn üzerine, neva color un koyu kumralı(son çıkan serisi-kutulu) var,
üzerinde saçımın sonuçta bu,ama kızıl yansımalı bu saç belirteyim koyu kızıl-mor ..
bugün barcelina bakım yağı ve üzerine soda ve sirke karşımı sıktım saçıma,kızıl mor yansıdılar,ve çok parladı saç..
2. yıkamamdı birde akıtmaya da çalışıyorum,haliyle ton açılıyor,1-2 yıkama sonrası daha hoş olacak gibi hatta ..

neva color un yeni naturel serisi canım son kullandığım bu.. koyu kumral 6 numara
http://www.nevakozmetik.com.tr/productColours.php?ID=2&productID=13

ilk resimde 6 ile 8.1 karışımından elde ettiğim renkti (neva color baturel serisi)
BU ARADA BEN ÇOK MEMNUN KALDIM BU SERİDEN....

Son düzenleme:
canim sildirme derken sactan boyanin akitilmasindan bahsediyorsan ,amann derim...oreil bile cok daha iyi bir kalitede birakir saclarini..
bilmiyorum hic akittirdin mi sacindaki boyayi, ben bir kez oyle bir hataya dusmustum, hem istedigim kadar akmamisti boya, oranj bi renkte kalmisti , hemde kece desem kece degil, inanilmaz kotu bir kalitede kalmisti, uzayip kestirenede kadar da cok problem yasatmisti bana..

kizilin malesef kesilmekten baska cozumu yok , bende kizilin ustune kahve yaparak kapatmistim, 1 yil kadar kahve gittim, sonrasinda yavas yavas highlightla acmistim rengini..

Ama bi kac aylik, henuz yeni bi kizilsa saclarin ne yapsan biraz akacak, biraz gorunecek falan..

surekli beyaz sabun oneriyorlar, belki kizili akitman icin ise yarayabilir..

daha evvel hiç sildirme işlemi yaptırmadım ,ama oriel ile önce roma gibi yanmıştım cayır cayır,o yüzden bu işlemlerden ürküyorum ama yinede saçımı kızla boyamaktan geri kalmadım ,kendime kızgınımaslında kızıl seviyorum koyu kızıl -mor özellikle ama saçtan çıkmıyor olması ve sürekli akacak ve boya isteyecek olması sorun neyse yapılacak birşey yoksa böyle gidecek o halde,kumral svdam başka bahara kalacak sanırım..tşk ederim

Nil ben de 1 yıl boyunca kızıldım türk bayrağı kıvamında hem de dayanamadım koyu kestaneye boyattım 6 ay önce. diplerden bayağı kendi saçım geldi ama uçları kahve-turuncu şeklinde parlıyor hala güneşte. kızıl gözüksün istemiyosan ve açıcı düşünmüyosan ya sürekli koyu renklere boyayacaksın ya da zamana bırakıp kendi saçını bekleyeceksin ondan sonra boyarsın istediğin renge. ben şahsen öyle yapıcam hiç memnun değilim bu turunculardan. tamamen kendi saçıma kavuştuğumda da kumral üstüne açık kumral balyajlar attırıp kızıl maceramdan kurtulmayı planlıyorum bakalım:18: hızlı uzaması için de sinameki ya da sarımsağı deneyebilirsin, iyi şanslar

aynen öyle ama beklemek çok sıkıcı yaaa..
bende akıtıp,küllü kumral ve koyu kumral boyucam üzerine sanırım bakalım belli olmaz bana yine amaşuan düşündüğüm bu,belli nasılsa bulaştım deyip kızıla devam da edebilirim bilemiyorum..ama kumral saçlarımı özlediğim bir gerçek

anladım canım çok teşekür ederim
resimden yansıma belli olmuyor ama senn saç rengi çok hoşuma gitti
işte dediğim gibi kızıl olmayan koyulukta bişey istiyorum
nevacolor bu boyayı bilmiyordum ama renkler çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…