• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl boya saç diplerimi kırmızı yaptı.:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
arkadaslar ,,ben turkiyeden boya getirmistim ask alevi ...........gecen aksam boyadim sacimi tabi acici filan kullanmadan,,,,yikadiktan sonra farkettimki,kafa derin bolum bolum olmus kirmizi igrenc gorunuyo gercekten,,bu aksamda iftara davetliydik,,sac bandi,tokalar falan derken kapatabildigim kadar kapattim....sokaga cikamam ben boyle yaaa....ne yapmaliyim....yada mecbur beklememmi lazim gecene kadar??

karamel istiyorum aslinda ama evde olunca yapiyimda daha sonra karamel yaptirirm dedim.....keske yapmasaydimmirmirmirmir

aşk alevini çok severim bi ara hep o boya rengini kullanırdım. korkulacak bişey yok canım. bidahaki yıkamanda geçecek onlar. bendede oluyodu ama geçiyodu kafana takma.

daha oncede yaptirmistim ben bende cok severim bu rengi ama ilk defa basima boyle bisey geldi....ama yikadikca cikacaksa guzel,,icime su serptin.....tesekkur ederima.s.a.s.a.s....

rica ederim. gerçekten öyle yıkayınca çıkıyor. bende o konularda çok hassasım ama çıkıyor deride tutmuyor fazla.

canım uzulmene gerek yok kızıl akan bı boya helekı ask alevı bend esonbahar kzılını kulanıorum hem kızıl hemde pembe arsında banada oluor aynısı ama ıkı uc yıkamada gecıyor dedgım gıbı kızl akıcı bı renk oldugundan kafana takma :)

canım uzulmene gerek yok kızıl akan bı boya helekı ask alevı bend esonbahar kzılını kulanıorum hem kızıl hemde pembe arsında banada oluor aynısı ama ıkı uc yıkamada gecıyor dedgım gıbı kızl akıcı bı renk oldugundan kafana takma :)

tesekkur ederim yaa,,Allahtan hafta sonu umarim pazartesiye kadar gecer yoksa cocugumu okula nasi gotururum....a.s.

elis sigara külü sürseydin geçerdi yada pamuga kolonya batır bolca boya olan yerleri sil geçer.aklında bulunsun boya yaptıktan sonra bunları yaparsan hiçi kalmaz.benim saçlarım röfleli ama ablam aşk alevi kullanıyor ordan biliyorum

elis sigara külü sürseydin geçerdi yada pamuga kolonya batır bolca boya olan yerleri sil geçer.aklında bulunsun boya yaptıktan sonra bunları yaparsan hiçi kalmaz.benim saçlarım röfleli ama ablam aşk alevi kullanıyor ordan biliyorum

tamam deniyim o zaman canim......tesekkur ederim....yaptigimada pisman oldum ya neyse....hep once oryal ile acar sonra ask alevi boyatirdim ama bu sefer siyah sacimin ustune kendim surdum gitti....olmadi guzel beyenmedim ama yaptim artik....bohcaci kadinlara benzedim valla:roflol:

aseton, kolonya, makyaj temizleme losyonu ya da yüz temizleme toniği falan artık hangisi varsa dene bi pamuğa dök fazla sert olmamak kaydıyla hafifçe silmeye çalış. arkadaşların da dediği gibi 2-3 yıkamada geçicektir. gerçekten kötü bir görüntü oluyor hele ki kızıl da :(
bu arada aklında bulunsun boya yapmadan önce -boyanın değebileceği yerlere- (alın, ense, kulak arkası, kulak v.s) bi miktar vazelin ya da herhangi bir kremi sürdükten sonra boyarsan işlem bittikten sonra boyayı bulaşan kısımlardan çıkarman daha kolay olucaktır a.s.

aseton, kolonya, makyaj temizleme losyonu ya da yüz temizleme toniği falan artık hangisi varsa dene bi pamuğa dök fazla sert olmamak kaydıyla hafifçe silmeye çalış. arkadaşların da dediği gibi 2-3 yıkamada geçicektir. gerçekten kötü bir görüntü oluyor hele ki kızıl da :(
bu arada aklında bulunsun boya yapmadan önce -boyanın değebileceği yerlere- (alın, ense, kulak arkası, kulak v.s) bi miktar vazelin ya da herhangi bir kremi sürdükten sonra boyarsan işlem bittikten sonra boyayı bulaşan kısımlardan çıkarman daha kolay olucaktır a.s.

cok tesekur ederim canim bu bilgileri aklimda tutucam cunku her boyadan sonra sacimla beraber her tarafimida boyarim....inan cumadan beri 5 defa basimi yikadim ova ova artik kafa derim aciyo......a.s.

annemin saçlarını aşk alevi rengiyle boyuyorum sürekli. Boyama öncesi vazelin sürüyor saçla birleşecek derilere ve kulaklara (ben biraz dağınık çalışırım dakaydirigubbakcemile3 )

şimdi sonrası sorun olduğuna göre. Anneme de derim hep bu kafayla gitme uzaklara, bere tak, şapka tak, saçını kulak arkası yapma falan diye. 2-3 günde bir şey kalmıyor zaten. Ama acelen varsa, yıllar önce yapıyorduk biz de, sigara külünü ıslak pamuğa alıp boyalı yeri silince hemen çıkıyordu. Sigaray ıbıraktığım için :1closedeyes: artık annem kınalı keklik gibi geziyor ortalıktakaydirigubbakcemile3

annemin saçlarını aşk alevi rengiyle boyuyorum sürekli. Boyama öncesi vazelin sürüyor saçla birleşecek derilere ve kulaklara (ben biraz dağınık çalışırım dakaydirigubbakcemile3 )

şimdi sonrası sorun olduğuna göre. Anneme de derim hep bu kafayla gitme uzaklara, bere tak, şapka tak, saçını kulak arkası yapma falan diye. 2-3 günde bir şey kalmıyor zaten. Ama acelen varsa, yıllar önce yapıyorduk biz de, sigara külünü ıslak pamuğa alıp boyalı yeri silince hemen çıkıyordu. Sigaray ıbıraktığım için :1closedeyes: artık annem kınalı keklik gibi geziyor ortalıktakaydirigubbakcemile3

ay alemsin valla...bende oyleyim iste boyamadik yer kalmiyo...cuma gunu yapmistim cumartesi iftara gittik kaynanama,,bende sac bandi taktim ama alnim bile kapali derecede,gorunmesin boyalar diye,,cok cirkindim ama(normalde hos gaciyimdirkaydirigubbakcemile3)rezil olmaktan iyidir valla....sagol canim ilgin icina.s.

zordur kızıl kullanmak...
zor ama bir okadarda çekicidir aşk alevi rengi..
yıllarca kullandım her boyamada daha güzel bir hal alıyor...
amaaaaaa.....
düğünümden sonra vazgeçtim kızıldan eşimin isteği üzere (oda beğenmesine rağmen biraz saçlarımı dinlendirmemi doğalına dönmemi istedi)
ve bende bir süre boyamama kararı aldım..
ve sonra aşk alevi döndü karamele tamda zamanında hemde karamel yılın modası haline gelmişken..
ama ben yadırgadım nedense ve gidip doğal rengine boyattım aylar oldu saç diplerim çıktığı halde ayıt etmiyor...
artık böyleyim ve mutluyum en azından her ay ayyy dip boyam gelmiş derdim yok :)
merak etme canım bir kaç yıkama sonrası sorunun kalmayacaktır..
bir süre boyamadığın taktirde istediğin karamel rengine ulaşırsın..
yine diyorum zor ama mükemmel bir renktir kızıl!heleki aşk alevi tek geçerim...

bencede cok guzel bi renkte siyahin ustune yapinca oryalsiz biraz yadirgadim o kadar ...bide sakarliklar yapmasaydim,ama boyalarim cikinca bide karameler donerse dedigin gibi,mutlu olicam...bakalim artik...tesekkur edrim ilgine...a.s.

Back