Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl balyaj!!!!

kvrckz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
21
1
36
Ankara
kızlar saçlarım koyu kahve siyaha yakın esmerim. Saç uçlarıma kızıl balyaj istiyorum fakat cok akıyormus sanırım. Yaptıran arkadaslar var mı acaba ve ne kadar sıklıkta yenilediler?

kızlar saçlarım koyu kahve siyaha yakın esmerim. Saç uçlarıma kızıl balyaj istiyorum fakat cok akıyormus sanırım. Yaptıran arkadaslar var mı acaba ve ne kadar sıklıkta yenilediler?

daha önce kuaförde çalısmıs biri olarak akıyor bir iki hafta da akıyor.ama degermi deger... olmadı parlak olmasın fazla akmasın daha kalıcı olsun dersin ona göre boyatrsın ama sonu sogan kabugunun bakırın açık hali...

daha önce kuaförde çalısmıs biri olarak akıyor bir iki hafta da akıyor.ama degermi deger... olmadı parlak olmasın fazla akmasın daha kalıcı olsun dersin ona göre boyatrsın ama sonu sogan kabugunun bakırın açık hali...

cok sağol canım peki hep böyle sıklıklık la mı akar yani belli bi süre sonra boya saça oturunca da mı aynı sıklıkla akar?

benimde saçlarım koyu kahveydi 3 ton açığı renkte balyaj yaptı kuaför ama sevmedim gerçekten 2 haftada akar mı ?

benimde saçlarım koyu kahveydi 3 ton açığı renkte balyaj yaptı kuaför ama sevmedim gerçekten 2 haftada akar mı ?

acma boyamaysa ki muhtemelen oyledir akmaz. kızlmı sarımı anlamadım. genellikle kızılda önce acma sonra boya olur ama renge göre değişir. kızılı akar acmayla hafif soluk kızıl kalır...
hele parlak kızıllar var kuaförlerde mor mavi renkleride vardır. onlarsa 2 hafta kalmaz. öyle akar yani. ben ensaden birer tutam alır bir taraf mor bi taraf kızıl yapardım o zamanlar. gören isterdi. bende severek kullanırdım. cok fazla akıyor havluya yastıga cıkıyor.

Back