• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl - bakır renk için yardım

gzm11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
24
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bir süredir siteyi takip ediyordum ve sizlere birşey danışmak istiyorum. Kızıl bakır bir renk istiyorum. Fakat kafamda bazı sorular var. Öncelikle istediğim rengin birkaç resmini göstermek istiyorum böylece sizler de fikirlerinizi daha net ve daha rahat belirtirsiniz. 100 mesajdan önce resim ekleyemiyormuşum albüme ekledim bakıp yardımcı olursanız çok mutlu olucam gerçekten :)

Şimdi sormak istediklerim, öncelikle saçım açık renk kumral
Kuaförde bu rengi kolayca elde edebilirmiyim?
Benim için en önemli şey ise saçımın kesinlikle yıpranmasını istemiyorum. oryelle açılmadan boyanması mümkün mü?
Boyadıktan sonra sürekli olarak nasıl bir bakım uygulamalıyım. Sonuçta sürekli boyanması gereken bir renk. Yıpranmasını nasıl önlerim?
Şimdiden çok teşekkürler a.s.

Ben de bu renkleri çok beğeniyorum , bilen varsa söylesin kızlar yerimseniben canım kumral bence açık bir saç rengi kendi doğal saçınsa direkt tutabilir, aslında boyaysa bile tutar bence ama kuaföre gidersen bu rengi istiyorum die kesinlikle açma işlemi yaparlar. Bitkisel felan derler ama inanma hiç bir fark görmedim ben, saçının rengi açılırsa çok feci yıpranır ve hiç bir bakım kurtaramaz, kestirmekten başka çaren kalmaz yani

Canım saçımın kendi rengi. Bu rengi çok uzun süredir istiyorum ya yıpranmadan elde etmemiz için ne yapmamız gerek. biri iyi birşeyler söyler umarım bize de bir umut doğar :)

canım acık kumral kendi sac renginse cok rahat tutar zaten.ben actırıp bakıra boyatnak zorunda kaldım haliyle yıprandı saclarım.sonucta boya işlemi yapılınca her haluakrda bi miktar yıpranır sac ve cok cabuk akan bir renk 2 hafta dolmadan rengi değişiyor.boyadıktan sonra sacını kremlersen sorun yasamazsın nemini kaybetmemesi lazım sacın.

evet cnm kendi renginse çok iyi tutar ve de güzel tutar yani bence, ben de açtırıp boyattım aşırı yıprandı şimdi kısa kestirdim. Boyadıktan sonra nemlendirme önemli arada bir de maske yapabilirsin; ama çok sık yapma maskeler boyanın daha çabuk akmasına neden oluyormuş.

Kızlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Açmadan boyayacak bir kuaför bulursam boyatıcam. Bulamazsam, bu rengi ne kadar istesemde boyatamıcam sanırım mafoldumben

bence açtırma bi arkadaşına boyat. zaten 2 3 boyamaya renk tutuyor. bi de rengi açalım derlerse 1 - 2 haftada tekrar hemen akıp sarı olur. dipten çıkanlarda boyanınca uçlarla aynı olmaz. o yuzden ne yap et, açtırma rengini

bence açtırma bi arkadaşına boyat. zaten 2 3 boyamaya renk tutuyor. bi de rengi açalım derlerse 1 - 2 haftada tekrar hemen akıp sarı olur. dipten çıkanlarda boyanınca uçlarla aynı olmaz. o yuzden ne yap et, açtırma rengini

evet canım katılıyorum sana.evde boyasın bence de kuaföre gerenk yok :)

Şuan saçlarımın uçlarında biraz kınalar var. Ben boyatana kadar onlarda gidecek sanırım. Yalnız hangi boya ile elde edebilirimki bu rengi. Hangi markada vardır?

Ben biraz bakmıştım ama bulamamıştım. Zaten sürekli aynı renk olmuyor,tam tutmuyor deyip duruyorlar. Yardımların için çooookk teşekkür ederim

bugün garnierin 6,46 kızıl bakırını aldım daha önce burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoştu bide garnieri daha önce kullanmıştım diğerlerine oranla kızılları daha az akıyo sende deneyebilirsin ayrıca resimlere baktım tarçın bakırda uyuyor bence istediğin saç rengine madem doğal rengin tutar bence

bugün garnierin 6,46 kızıl bakırını aldım daha önce burda bi arkadaşta görmüştüm çok hoştu bide garnieri daha önce kullanmıştım diğerlerine oranla kızılları daha az akıyo sende deneyebilirsin ayrıca resimlere baktım tarçın bakırda uyuyor bence istediğin saç rengine madem doğal rengin tutar bence

Canım peki saç rengini görebilmem mümkün mü?

ayy canım aynı boyayı dün ben de aldım senin olumlu sonuc alman beni çok sevindirdi valla :) bu gece boyucam inşallah

ayy canım aynı boyayı dün ben de aldım senin olumlu sonuc alman beni çok sevindirdi valla :) bu gece boyucam inşallah

Ayyy canım heyecanlandım şimdi :) Sen bir boya, istediğin gibi olur umarım. Benim istediğim renkte de olursa süper olur o zaman ben de oryelden yıpranmış saçlarla uğraşmak zorunda kalmam

Cnm bu rengİn İlk boyamada tutması Çok zor 2-3 defa boyaman gerekkİ tam tutsun tatlım

Yıpranmadan tutsun da şu boya ben beklerim o kadar hiç sorun değil canım. nimesaybycn garnierle boyayacakmış bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum

Yıpranmadan tutsun da şu boya ben beklerim o kadar hiç sorun değil canım. nimesaybycn garnierle boyayacakmış bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum

ama benim sacım suan kızıl bakır canım ve oryalle acılmıstı.kendi sacımın üstüne boyamıcam yani.

yaaaa çok ama çok özür diliyorum arkadas kızıl bakır yazmıs ben onu bakır kumral diye okudum (nasıl becerdiysem onu artık bilmiyorum)tekrar özür dilerim canım ben bakır kızılın üstüne bakır kumral boyucan :(

yaaaa çok ama çok özür diliyorum arkadas kızıl bakır yazmıs ben onu bakır kumral diye okudum (nasıl becerdiysem onu artık bilmiyorum)tekrar özür dilerim canım ben bakır kızılın üstüne bakır kumral boyucan :(

ahahaaa boşuna heyecanlandık burda desene:D Napalım canım benim olur böyle şeyler işte insanlık hali. Bu arada ben senin saçının rengini çok merak ettim:)

Back