Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl-Bakır Kokteyli:)

fourth_month

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
46
0
296
Ankara
Arkadaşlar, ben tam bir kızıl-bakır hastasıyım, çoğu kez boyattım da, elimde çok resim var bu tonlarda saçlarla ilgili, sizlerle paylaşmak istedim. sizde de varsa siz de paylaşın lütfen... ben buldukça ekleyeceğim yeni resimler... Hadi iyi seyirler :)

beqenmezsem simdi kızıl olduqu icin üstüne kolay kolayda boya tutmaz diye düsünüyorum. sac renqimi deqistirmeyi düsünüyorum ama fındık kabuquyla bakır arasında bi tüürlü karar weremedim.s

gercekten cok qüsel bi renk ama denemek cesaret eder benimde cok hosuma qidiyor ama cesaret edemiyorum.)

ya evet biraz iddalı ama çok hoş yaa, ben genelde bunun bi kaç ton koyusunu boyattım hep, açılınca böle oluyordu ama bu sefer de dipleri geliyordu, bayadır boyatmıyorum, kestirdim kısaldı şimdi uzatmaya çalışıyorum, bi de seyrek biraz saçlarım, gürleşmesi için bakım falan yapıyorum, istediğim boyda ve yoğunlukta olunca saçlarım bu tona boyatacam, ahtım var:)

açık tenliysen bence düşün bu tonu sende:)

beyaz tenliyim canım normaldede sarısınım ama saclarımı yinede sarıya boyatıyorum 1 senedir nerdeyse artık cok sıkıldım bi deqisiklik arıyorum ama karar weremedim bi türlü

hele bu renklere bayıldım ya.s cok qüsel duruyorlar.)

Sarıdan kızıla geçmek tabi ki büyük bir karar canım, ama ben her zaman beyaz tenlilere sarıdan çok bu tonları çok yakıştırırım:) hem boyatırsan ne güzel işte hazır sarı saçların, açtırmana gerek kalmaz:) ama kızılın en büyük dezavantajı çabuk akması malesef hele bir de taban rengi açık renkse, biraz çabuk açılıyor.. ama körükörüne bağlıysan o renge, o akma evrelerini de seviyorsun. tecrübeyle sabit:)

yakışana gerçekten çok yakışan ama bi okdr yakışmayanıda batıran bi renkk.. cidden beyaz tenli olmayan denemesin bence..

Aslında sarısın olmayı sewmiyorum diyebilirim lise bittikten sonra her renqe boyattım siyaha bile.) hpsi cok hosuma qitti ama saclarım cabuk uzadıqı icin diplerden sarı sarı sırıtıyordu o yüsden mecburen sarıya dönmk zorunda kaldm.s beyaz tenli bi de sarısın olduqunda makyajsız yüzüm acayip solqun duruyor bi de bu aralar deqisiklik yapmak istiyorum bu renklerde cok hosuma qitti ama cesarete ihtiyacım war sanırım.)

çok güzel bi renk ben çok beğeniyorum ama herkesede yakışmıyor beyaz tenlilere çok yakışıyor şöyle nicole kidman gibi süt beyazı bi teniniz olacak

Evet, gerçekten beyazsanız yakışıyor, ben beyaz tenliyim ama yüzümün bazı bölgeleri gün içinde kızarık, morarık, lekeli bir hal alıyor:S o yüzden kapatıcı ile ancak idare ediyorum, ama bakır ayrı yaa, herşeye katlanılır onun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…