Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde kızım olacak bugün öğrendim çok mutluyum Allah ım herkese hayırlısını nasip etsin bende de hiç bir belirti takvim vs tutmadı ben zaten kendimi hep kız annesi olarak hayal ettim:dance:
benimde kızım olucak Allah ın izniyle ..ben sevgililer gününde doktora gittim de öğrendim..çok güzel bi duygu ..kız erkek farketmez ama bi kadın için kızının olması çok güzel bi duygu..hayırlı olsun
aa canım benim gözün aydın benimde 2 ay 8 günlük bir kızım var kız erkek farketmez inanın onu gördüğünüzde tek aklınıza gelen sağlıklımı eli ayağı düzgünmü diye bakıyorsunuz hadi kızlar Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kavuşun kızlarınıza....
hoşgeldin aramıza kız annesi olarak, bende hep kız istedim eşimde ve kızımız olucak süper bir duygu dimi :) allah hayırlısı saglıklısıyla kızlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah