Lise Yorum ve Soruları Kızı Lisede Okuyan Anneler..Buraya...

msn konuşmalırını takip edebiliyosunuz ama ediyo musunuz?? ay ben kendi annemi öpmek istiyorum..sorgucu ama okumaz yani öle...eğer kızınız anlarsa aranızda derin uçurumlar olur söliyim

bncede benim anem ole bişy yapsaydı brdha kesinlikle ama kesinlikle konuşmazdım

merhaba arkadaşlar
ilk yazımı yazıyorum.ben de bu sene (artık öğretim sezonu bitti diyelim) 2011 yılında mezun olup,sınava girecegim.düz lisede ve sözel bölümde okuyorum.ama calısmaya bu sene baslayacagım tabi bu benimicin biraz zor olacak.(cok zor ) herneyse bu olayın giriş kısmıydı bende evebeynlerin yada (abilerin ablaların) dersane sectin mi sanki seneye ben gircem sınava sözüne tav oluyorum.bende istiyorum ki bunu söyleye kisi girsin yani.bu kadar konusacagına.hani onun bilincinde olan insan (universite sınavına girecek aday) zaten kendi icinde bir takım hesaplar yapar.(tabi rahat bir insansa biraz zorlamakta fayda var)(ama ters tepkide olabilir):)

Annemin ses tonu çok önemliydi bu konuda . kaç yıldır uğraşır ama ilk defa geçen gün geldi o kadar sakin ikna etmeye çalıştı ki beni ve annemin yanımda olduğunu hissettim ve düşündüm işte o andan itibaren pcnin başında oturduğum her dakika beni huzursuz eder oldu :) Şimdi hala o var içimde. en etkili yöntem budur diye düşünüyorum sakın modemi bilmemneyi saklamayın bence kaydirigubbakcemile

ben de bir öğrenciyim hatta son seneme geçtim yani bu yıl öss var. yaşım 17 ve sadece 1 ay önce bir bilgisayarım oldu (ki ben kaç zamandr isteyip duruyodum anca aldılar) benim derslerim falan gayet iyi,hatta bu yıl takdiri kaçırdım az bi farkla. fakat bnm anne baba ayrı ve biz anneannemlerle falan oturuyoruz,annem çalışıyo babamla hafta sonları görüşüyoruz ve anneannem benim bilgisayarda takılmama aşırı derecede tepki veriyor.ki ben bi sabahları 1 saat falan alıyorum bir de akşamları yemekten sonra alıyorum ve genelde gece 11,12 ye kadar falan. o da daha yeni olduğu için ve tatil diye. derslerimi de aksattığım falan yok çalışıyorum ama yine de abuk sabuk bahanelerle pc yi bırakmamı istiyor.gelip laptop ın fanının olduğu sol bölüme elini koyuyor ve "çok kullanıyosun bak çok ısınmış bozcan sen bunu" diyor. halbuki ısındığı falan da yok ki olsa da normaldir.
gidip gelip aynı şey ve aynı tehditler "sana kısıtlama getrcem sadece 1 saat alcan" falan diyo bn pek takmıyorum ama annemim babamın karışmadığı şeylere anneannem karışıyor.
aslında ders çalışırken internetten de faydalanıcam ama bu kez de hem ders hem pc nasıl anlar nasıl anlatabilirim bunu düşünüyorum. çünkü bişeyler anlatabilmek çok zor...
ki ben sıkılıyorum pc den özellikle boynuma ağrı giriyor,kendiliğimden bırakıyorum bu kez de anneannem bana "e bırak artık yani ders çalış" falan diyor bn de bıraktım zaten diorum bu kez yine bişey çıkarıyor.
bu pc ler her zaman sorun yani ama bazen de sorun insanlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…