Çocuk Hastalıkları Kızı kasık fıtığı olanlar yardım lütfen.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

femina

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
73
2
286
Adana
Merhaba Sevgili Anneler;
2 haftadır o kadar kötüyümki anlatamam. Henüz 2 aylık olan bebeğime kasık fıtığı teşhisi koydular. İki doktorda fıtığın bekletilmemesini hemen ameliyat edilmesini söyledi. 2 haftadır internetten araştırıyorum. Kasık fıtığının tek tedavisinin ameliyat olduğu yazıyor. Fakat bazı forumlarda bir kaç kişi bunun geçtiğine şahit olduğunu yazmışlar. Yanlış birşey yapmaktan ve anesteziden çok korkuyorum. Resmen içim içimi yiyor. Yüce Rabbim dermansız dert vermesin. Ama insan minicik kuzucuğuna kıyamıyor işte. Uzakta olsa bir ümit kapısı bir ışık arıyor. Kimse beni anlamıyormuş gibi geliyor. Çok üzgünüm mutsuzum korkuyorum. Doktor fıtık boğulmasından bahsetti. Bu riski almaya değmez acilen ameliyat diyor. Diğer taraftan acaba biraz beklesemmi diyorum. Uffffffffffffff hiç bir şey bilmiyorum bilemiyorum. Kızı kasık fıtığı olanlar lütfen deneyimlerini paylaşsın.

iyigeceler canım öncelikle çok geçmiş olsun..
benimde oğlum 2 aylıkken kasık fıtığı teşhisi koydular
seni çok iyi anlıyorum kaygılarını endişelerini
bizede doktorumuz tek çare ameliyat demişti
oğlumun sancılarıda çok vardı..acı çekiyoru.
saatlerce ağlıyordu..
teşhisten 2 gün sonra ameliyat oldu oğlum...
tam 2 aylıktı..kan testi yaptılar önce..
çok az bir anestezi veriyorlar bebeklere..kısa bir
ameliyat zaten..aynı gün içinde çıktık hastaneden...
bekletmek iyi değil dedi doktor..
kurtulduk şükür şimdi oğlum 5 yaşında.
hiç korkma canım..kalbini ferah tut..
allah yardımcın olsun..
doktorunuz amelyat uygun gördüyse bence bekleme
tekrar geçmiş olsun..

Benim kardeşim bebekken fıtıktan ameliyat oldu oda hiç durmadan sabahlara kadar ağlardı annem baba neler neler yapardı ama yok ameliyat oldu we şimdi 15 yaşında..

Benim kardeşim bebekken fıtıktan ameliyat oldu oda hiç durmadan sabahlara kadar ağlardı annem babam neler neler yapardı ama yok ameliyat oldu we şimdi 15 yaşında gayet iyi şimdi sıra bizim bebişimizde inşAllah dimi annesi ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…