Kızı jandarmayı aradı: Annemi öldürdüm

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
31
Kızı jandarmayı aradı: Annemi öldürdüm
kizi-jandarmayi-aradi-annemi-oldurdum-6446868.Jpeg

Sarıyer Uskumruköy'de 57 yaşındaki annesi Belgin Hızal ile birlikte yaşayan Aslı S. önceki gün 17.30 sıralarında Jandarmayı arayarak "Annemi öldürdüm. Eve gelin" dedi.

Adrese gelen jandarma Belgin Hızal'ın cansız bedenini villanın mutfağında buldu.

32 yaşındaki Aslı S., Jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma Karakolunda "İfademi Cumhuriyet Savcılığı'nda vermek istiyorum" diyen Aslı S., adliyeye sevk edildi.

Aslı S.'nin iki yıl önce psikolojik tedavi görmeye başladığı ve ilaç tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Bir bankada üst düzey yönetici olan Belgin Hızal'ın, iki ay önce Muğla'dan gelerek yanında yaşamaya başlayan kızı Aslı S., ile ilaçlarını düzenli olarak almadığı için sık sık tartıştığı, Aslı S.'nin olay günü aynı nedenle yaşadığı kavga sonucu annesini boğarak öldürdüğü anlaşıldı.

Aslı S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Hızal'ın bugün Zincirlikuyu Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/kizi-jandarmayi-aradi-annemi-gundem-2170483/

Çok üzücü gerçekten. Anne katili olmasının hayat boyu vijdan azabını çekecek.
Psikolojik sorunları varmış zaten.

Bir insan başka bir insanın canına nasıl kiyar hiç anlamıyorum ya.

Allahın belası annen senin o annen nasıl yaptın. Bu ne soğukkanlılıktır.

İleride o koca kafanı duvarlara çok vurursun ama iş işten çoktan geçmiş oldu.

Allah rahmet eylesin ..

Akşam haberlerde izledim başlık şöyle; lüks villada cinayet! lüks villa sakinleri katil olamazmı acep?

ya neden olaya çok boyutlu bakmıyorusnuz?neden,o kadın sağlıklı bır kadın olsa annesını öldürürmüydu?aslaa,asla,asla,uyuşturucu,piskolojık hastalıklar,bir anlık cinnet,yanı nasıl acımazsınca yargılama var bızım mıllette,gelelım kadına,ne yaptıda bunu hak etti bilmıyorum,tek bıldığım ne ekersen onu biçersin,hayat tercıhlerın sonucu,iyilik ek,iyilik biç diyorlar,biliyorsunuzki deliler suçlu değil,bence bu kız hasta,onu savunmak değil,ama akıl sağlığı olmayan bırıne,aklı başında insnalar nasıl yaparsın annene deyınce bana bır ılgınç geliyor

Akşam haberlerde izledim başlık şöyle; lüks villada cinayet! lüks villa sakinleri katil olamazmı acep?
ülkmizde olaylar etiketımızle sunulur,anlatılır,yargılanır,maalesef ülkemızde etiketimize göre şekıl alıyruz,doktor bunu yaprsa,okumuş adam böle derse,filan filan,liste uzun,malumm

Kız bayağı bildiğin ruh hastasıymış

çok üzücü ve acı

Allah kimselere yaşatmasın böylesi trajediyi

X