Kızçelerimm bu dediğimi yaparsanız kısa sürede kilo alacaksınızzz!!!!

Medinaah

GülgüzeLi
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
6
0
86
34
İstanbul
Kızlar kilo alma fikri 1 2 haftadır kafamdaydı.Uygulamaya koymaya baslamamla beraber 2 3 kilo aldım.Tartı sonunda 50 yi gördü ve tabıkı bende.Nasıl yaptım oncelıkle sizlere bundan bahsedeyim.Ne bulduysam yedim.Seviyim sevmeyeyim inanın kendimi sıkıp sonunda elde edecegım guzellıge konsantre olup tıktım agzıma. Diyeceksiniz ki biz yiyemıyoruz mıdemız kabul etmiyor.Diyelimki herseyi yiyemiyorsunuz.Size sunu tavsiye ediyorum.Ne yerseniz yeyin hepsinde mutlaka ekmek bulundurun.Ekmegi her yemegımde eksık etmedim.Pılav,makarna,borek,aklınıza gelebılcek her turlu hamur ısınde ve hamur ısı olmayan diger yemeklerde ekmegi tukettım.Ve sonunda elde ettıgım kiloya ulasmama 5 kilo kaldı.Ve bol bol cıkolata tuketin.Ozellıkle icinde fındık fıstıklı olanlar acayip kalorili yemenizi tavsiye ederim.Gunde en az 2 cıkolata tuketiyorum.Sizde deniyin faydası olacak bol kalori saglıyacaktır.Ve son olarak kızlar buna Allahın izniyle garanti ediyorum.Diger hamur ısı yemeklerınde yani mantı pılav makarnada ekmek yedıgınız gibi corbadada bol bol ekmek tuketın.Corbayı ıcerken kasık kullanmayın suyunu ılk olarak ekmek bana bana bıtırın.Geriye kalan katı kısmını kaşık yada catal yardımıyla tuketmeyi deneyin.Rabbim yardımcınız olsun.Gelsin etler oh oh löpp löpp

Son düzenleme:

WALLA canım gusel anlatmıssın lakın ne kadar zamnda ne kadar kılo aldın mesela sıwı tuketımın ne kadar oldu

Vallaha canım 2 hafta oldu.47 kiloydum.Suan 50 yim.Hedefim 55 olmak.Sıvı tuketimi meyvesuyu olsun normal ıctıgımız su olsun hep en sona bıraktım ki karnımı sısırıp mıdemı doldurmasını ıstemedim acıkcası.Bu sekılde yapmaya devam ettim.

umarım başarırsın canım ama ben ne kadarytersem yiyim kılo alamıyorum senin dedigini de yaptım ben gorenler çok şaşırdı ama yok olmuyor

umarım başarırsın canım ama ben ne kadarytersem yiyim kılo alamıyorum senin dedigini de yaptım ben gorenler çok şaşırdı ama yok olmuyor

aynı dertten muzdarıbım kemık sayımı bıle saymaya calısyolar bırde neden kılo almıyorsun ee alamıyorum kı

Canım eger ciddi bir rahatsızlıgın yoksa vucudunda ister mide olsun ister baska bır organında mutlaka kılo alırsın.Ben 5 6 senedir kılo alamayan biri olarak bunu soyluyorum sana.Bende aldıysam herkes alır yani.Yeterki aklında fıkrınde her an o olsun.Ben kendımı cok sartlandırıyorum bu noktada.Bunları yaptıkdan sonra elde edıcegım seyı hayal edıyorum sıkıyorum dişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…