Kızçeler rahim geriye dönük nedemek??????????

mirage1983

Ikizanasi :)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
9.147
3
156
41
KIZLAR BEN SALI GÜNÜ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRCEM HORMON TESTİDE YAPTIRDIM E2 49 FSH 9.99 ÇIKTI DOKTORUM HORMONLAR NORMAL DEDİ RAHİM GERİYE DÖNÜK DEDİ BUNDA Bİ SAKINCA VARMI BİLENİNİZ VARMI :uhm::uhm:

Rahim geriye dönük demek, rahmin ters demektir. hamileliğe hiçbir engeli yoktur. Doğumda düzelir. rahim filmi çektirmeden elle muayenede anlaşılabilir.

Hımm anladım canım ohhhhhhhh ıyı ozman benımkıde muaynede bellı oldu sorun var demedı zatende ne olduĞunu bılmedıĞıme aklıma takıldı saol canımcım

canım slm rahim ter demek benimde ters çok dr gititm hamile kalmaya engel degil dediler son gittigim prof. kalırsın ama dedi süren uzar dedi bende inşallah sen hemen kalırsın

KIZLAR BEN SALI GÜNÜ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRCEM HORMON TESTİDE YAPTIRDIM E2 49 FSH 9.99 ÇIKTI DOKTORUM HORMONLAR NORMAL DEDİ RAHİM GERİYE DÖNÜK DEDİ BUNDA Bİ SAKINCA VARMI BİLENİNİZ VARMI :uhm::uhm:
cnm benımde rahmım ters duruyodu ama hamıle kalmama engel olmadı.su an 29 haftalık hamıleyım.ınsallah sanada engel olmaz.sende bı an once hamıle kalabılırsın:emir_bebek:

Back