Bilenler bilir Fatih 'in en ünlü Modaevlerinden Elif Akyüz'de özel olarak diktirdim gelinliğimi. Gelinliğin birden çok açıdan çekilmiş resmini ekledim. Üst kısmı dantel. Alt kısımda öyle.Danteli ellediğinizde kalitesinin nasıl olduğunu anlayacaksınız. Belindeki kuşak gelinlikçilerin sattığı gibi saten kurdale değil. Belindeki özel purda rengi ŞARLOP denen bir kumaş.. Gelinlik gördüğünüz gibi çok asil duruyor. Arkası ipli 36 - 38 40 bedenlere çok rahat olur. Gelinliğin arkası uzun ben öyle tasarlamıştım. Duvağı mevcut. İki adet tacımız var ve kesemiz ve tarlatanımızda dahil. Gelinliği kurutemizleme yapıp öyle teslim edeceğim. Yani elime nasıl geçtiyse sizede öyle teslim olacak. 2850 TL idi. Ben 2500 'e aldım. Fakat 1500 tl' den satışa çıkardım.Elif Akyüz'ede fiyatı sorabilirsiniz. Pazarlık payımız vardır. Alacak kişininde gönlünü hoş tutacak bi fiyatta satmak isterim. Hem evlenene yardım etmekte sevaptır. Aynı zamanda kiralayadabiliriz.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...yuz-den-masalsi-bir-gelinlik-170175133/detay/