• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızçeler Arçelik buzdolabı ve fırın model önerisiii nütfennn:)

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
kızçeler merhaba.çok kıymetli görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var. nişanlı yada sözlü değilim ama bir yıldır erkek arkadasım var. müstakbel kv m le tanısmadık ama sevdiceğim yoluyla haberleşiyoruz. arçelik bayisi tanıdıklarıymıs, beyaz eşyalarınızı alalım taksitle demiş yani siz begenin de demiş. onlarla gidip gezemeyeceğimden ikimizde begenip ortak bi fikir edincez annesiyle gidip alcak. buzdolabı çamaşır m., bulaşık m, fırın vs alalım demişler.bizde de çamaşır m. ile bulaşık m. kız alır.:51: lafı uzattım velhasıl kelam ; dedim illa şimdiden alacaksanız buzdolabı ve fırın alın dedim. arçelik buzdolabı ve fırın hangi model önerirsiniz? sizden fikir almak istedim :16::16:

Valla biz evdeki beyaz eşyaların hepsi arçelik her birini en az 7 senedir kullanıyoruz hiçbir problemde yaşamadık .. Model olarak bşi soleyemicem ama ben arçelikten alcam kendimkileri çamaşır makinası 8 kiloluk yıkayabilenden almanı tavsiye ederim.sadace vestel alma diyebilirim kesinlikle .. bosh markasıda çok iyidir. ama seceneği az fiyatlar tavan :16:

Valla biz evdeki beyaz eşyaların hepsi arçelik her birini en az 7 senedir kullanıyoruz hiçbir problemde yaşamadık .. Model olarak bşi soleyemicem ama ben arçelikten alcam kendimkileri çamaşır makinası 8 kiloluk yıkayabilenden almanı tavsiye ederim.sadace vestel alma diyebilirim kesinlikle .. bosh markasıda çok iyidir. ama seceneği az fiyatlar tavan :16:

tesekkür ederim canım. buzluk kısmı alttan olan buzdolapları daha iyi oluyo dıyolar, onu dikkate alıcam. bu arada bizim evdeki çamaşır m 8 yıllık annem salondaki ufak halıları dahi atıyo masAllah tertemiz :16: bulaşık makınamızda arcelik. tek sorun üst kısmı dar ama kaç senelik modeli o kadar olur :1:

tesekkür ederim canım. buzluk kısmı alttan olan buzdolapları daha iyi oluyo dıyolar, onu dikkate alıcam. bu arada bizim evdeki çamaşır m 8 yıllık annem salondaki ufak halıları dahi atıyo masAllah tertemiz :16: bulaşık makınamızda arcelik. tek sorun üst kısmı dar ama kaç senelik modeli o kadar olur :1:

aynen bizimkide oyle valla arçeliğin su yeni çıkan renklileri bir harika resmen :) onlarada almıcak alsamda bakıyorum biraz tuzlular çünkü sanırım çelik alcam hepsini renk olarak en kullanışlı renk herşeye uydurmak kolay :D bende buzluk kısmı altta olanlardan alcam yakın zamanda bakıcaz beyaz eşyalarımızı almak için o zaman daha detaylı bir bilgi veririm :)

hımm bu arada ben fırın almıcam biz evde kullanmıyoruz mikrodalga alcam sadece hem az yer kaplıyo hemde yemekler lezzetli oluyo :)

hımm bu arada ben fırın almıcam biz evde kullanmıyoruz mikrodalga alcam sadece hem az yer kaplıyo hemde yemekler lezzetli oluyo :)

canım ama mikrodalgayı cok gerekmedikçe kullanmayın diyolar ya annemde yakın zamanda evimize almayı düşünüyo ama ben kendi çeyizime almayı pek düşünmüyorum karar değiştirmessem. bence sen de düşün. en azından daha az kullanabileceğin şekilde düşün bence:50:
http://www.kadinlarkulubu.com/firin...r/587059-mikro-dalga-firin-zararli-midir.html bu linkte de bazı bilgiler var cnm

canım ama mikrodalgayı cok gerekmedikçe kullanmayın diyolar ya annemde yakın zamanda evimize almayı düşünüyo ama ben kendi çeyizime almayı pek düşünmüyorum karar değiştirmessem. bence sen de düşün. en azından daha az kullanabileceğin şekilde düşün bence:50:
http://www.kadinlarkulubu.com/firin...r/587059-mikro-dalga-firin-zararli-midir.html bu linkte de bazı bilgiler var cnm

ya biz evde sürekli kullanıyoruz keza kaynanamda mikrodalga kullanıyo sadece evet bu yorumları görmüştüm. ama o kadar çok zararlı şey varki ona gelene kadar ben böyle düşünüyorum . Büyü fırın bana göre sadece yer israfı tabi alanlara saygı duyarım bu benim şahsi fikrim :)

Back
X