Sivilceli Ciltler Kızarma ve Yağlanma!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lube
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lube

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
10
0
6
34
Karabük
İyi günler kızlar, benim yüzüm çok yağlıydı ve bu yüzden siyah noktam fazlaydı, fazla sivilcem yoktu. Ders arasında muhakkak lavaboya gider yüzümdeki yağı silerdim düşünün artık. Senelerdir cildiyecilere gidiyorum, tonik falan veriyorlar bitince gene başlıyordu. Artık isyan ettim doktor hanım kesin çözüm istiyorum dedim ve ACNEGEN hap verdi. Eczacı yengem var ona sordum ve kesin tek çözümün bu olduğunu söyledi. Birçok yan etkisi var evet ama ayda bir doktor kan tahlili yapıyor böbrek vs.değerlerine bakıyor ona göre devam ediyorsun. 5.ayım ve yağlanmam 2 aydır yok, siyah noktalarım oldukça azaldı

Tek sorunum ve en büyük sorunum KIZARIKLIK.. Tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı, doktor kılcal damarların cildine yakındır dedi. Baktım tek çözüm lazer gibi ama onda da yananlar falan var çok korktum.
Kızarıklık problemimi şöyle anlatıyım, ortam çok sıcak olmasa bile uzun süre bulununca yanaklarım kızarıyor ve pütür pütür gözüküyor. Normalde cildim güzel gözüküyor ama kızarınca fena (( Ve arkadaşların "kızarmışın bir şey mi oldu" demesi psikolojimi bozuyor.
Bu konuda krem, hap vs kullanan ve gerçekten etkisini gören paylaşabilir mi? Lazer istemiyorum..
Şimdiden çok teşekkür ederim, inşaallah çözüm buluruz..

canım o kızarıklık ilaçtan dolayı oluyor ilacı kullanımı bittikten 1 ay sonra hassasiyet geçecektir ve dolayısıyla kızarıklıkta geçer

Bitek sicak ortamdami kizariosun?
Ben mesela heycanlaninca ve gerginlikden kizariyorum. Sen ne doktoruna gittin ?Ne tahliloi yaptirdin? Ben doktora gitmeyi dusunuyorum.Endokrinoloji doktoruna gitmek istiyorumda. Netten okudum kadariyla adrenalin noradrenalin horonlarinin yukselmesi sonucu oluomus. Doktora gitsem acaba care olurmu.

Son düzenleme:

aaa ayni ben
sinirlenince moralim bozulunca ve yorulunca yüzüm kizariyor

ben feci kızarıyorum gören de sosyal fobim falan var sanacak ateş basıyor resmen ya çok uyuz bir durum

Artik endokrinolok da beni tedavi edemezse..Ben kendimik biyerden atayim ole kurtulayim

Ben heyecan ve gerginlikden kizariyorum ya. Adrenalin ve noradrenalin hormonlarinin artmasi damarlari genisletiomus. Ve kziariklik oluyormus. Hormonlarda dolayi oldugnu dusunuyorum. Ve endokrinolok yanina gitmeyi duusnuyorum.Milletde heyecan stres yasio onlar niye kizarmio demekki hormonlarda sorun var

Son düzenleme:
Ben heyecan ve gerginlikden kizariyorum ya. Adrenalin ve noradrenalin hormonlarinin artmasi damarlari genisletiomus. Ve kziariklik oluyormus. Hormonlarda dolayi oldugnu dusunuyorum. Ve endokrinolok yanina gitmeyi duusnuyorum

anladim ama bu genelde hassas ciltte insanlarda olan birsey
bence cok kafana takma ve rahat olmaya calis
benim cildimde cok hassas zaten cok acik tenliyim

Yok canım sıcak soğuk hiç farketmiyor Uzun süre bulununca hemen kızarıyorum. Bir de heyecanlanınca falan zaten kızarıyorum. Doktor fondöten önerdi ama hiç kullanmak istemiyorum, internette bir kaç karışım bulmuştum ama hap kullandığımdan cildim hassaslaştı diye kullanmaya korktum. Kullanıp sonuç alan varsa soruyum dedim. Bir de kızarmak sorun değil, kızarınca pütür pütür gözüküyor ve yanıyor cildim o sorun :/ Cildiyeye de gittim iç hastalıklarına da. 5 tüp kan verdim tüm değerlerime bakıldı böbrek vs.ve değerlerin normal hiçbir sorun yok dediler. Dediğin gibi kılcal damarların genişlemesindenmiş, doktor bunun için fondöten kullanabilirsin dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…