İyi günler kızlar, benim yüzüm çok yağlıydı ve bu yüzden siyah noktam fazlaydı, fazla sivilcem yoktu. Ders arasında muhakkak lavaboya gider yüzümdeki yağı silerdim düşünün artık. Senelerdir cildiyecilere gidiyorum, tonik falan veriyorlar bitince gene başlıyordu. Artık isyan ettim doktor hanım kesin çözüm istiyorum dedim ve ACNEGEN hap verdi. Eczacı yengem var ona sordum ve kesin tek çözümün bu olduğunu söyledi. Birçok yan etkisi var evet ama ayda bir doktor kan tahlili yapıyor böbrek vs.değerlerine bakıyor ona göre devam ediyorsun. 5.ayım ve yağlanmam 2 aydır yok, siyah noktalarım oldukça azaldı
Tek sorunum ve en büyük sorunum KIZARIKLIK.. Tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı, doktor kılcal damarların cildine yakındır dedi. Baktım tek çözüm lazer gibi ama onda da yananlar falan var çok korktum.
Kızarıklık problemimi şöyle anlatıyım, ortam çok sıcak olmasa bile uzun süre bulununca yanaklarım kızarıyor ve pütür pütür gözüküyor. Normalde cildim güzel gözüküyor ama kızarınca fena (( Ve arkadaşların "kızarmışın bir şey mi oldu" demesi psikolojimi bozuyor.
Bu konuda krem, hap vs kullanan ve gerçekten etkisini gören paylaşabilir mi? Lazer istemiyorum..
Şimdiden çok teşekkür ederim, inşaallah çözüm buluruz..
Tek sorunum ve en büyük sorunum KIZARIKLIK.. Tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı, doktor kılcal damarların cildine yakındır dedi. Baktım tek çözüm lazer gibi ama onda da yananlar falan var çok korktum.
Kızarıklık problemimi şöyle anlatıyım, ortam çok sıcak olmasa bile uzun süre bulununca yanaklarım kızarıyor ve pütür pütür gözüküyor. Normalde cildim güzel gözüküyor ama kızarınca fena (( Ve arkadaşların "kızarmışın bir şey mi oldu" demesi psikolojimi bozuyor.
Bu konuda krem, hap vs kullanan ve gerçekten etkisini gören paylaşabilir mi? Lazer istemiyorum..
Şimdiden çok teşekkür ederim, inşaallah çözüm buluruz..