Sivilceli Ciltler Kızarıklıkk

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

meralvtnsvr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
308
18
Yüzümde sivilce kaynaklı kızarıklar var nasıl geçirebilirim acaba ???
Yardımm lütfenn :KK43:((bilmiyorumkismile

avatarınıı yesinlerrrzemuszemuskaydirigubbakcemile3bende de var cnmm lekeler varr ama ne iyi gelir bilmiyorum sodayla yıkamak ii geliomuş ama denemedim benn

ciltteki leke yara sivilce bebeklerde pişik aklınıza ne gelirse hanımlar bepanthene merhem çok iyi geliyor
kızlarıma bebekken kullandım ve kendimde cilt bakımı sonrası dışarı çıkmadığım zaman mesela akşam yatarkende olabilir yüzümü temizledikden sonra sürüyorum masaj yaparak ve çok iyi geliyor tavsiye ederim
kremi de var ama o çok etkili değil merhemi daha iyi fiyatıda çok uygun tavsiye ederim

canım ama merhem ve krem arasındaki fark yağdır..yağlı ciltler için bence merhem olmaz..daha çok sivilce çıkarır..kızarıklıkları geçirelim derken sivilce basmasın yüzlerini eyvahedigeldismile

biliyorum canım ama bu kozmetik ürün olan bişey olmadığı için ilaç ve tedavi şekli olduğundan emin ol faydası oluyor
kendimde kullanıyorum ki benim cildim yağlı bir cilttir ve temizleme losyonuyla temizledikden sonra cildimi masaj yaparak uyguluyorum ve memnunum
hamileliklerimdede vücuduma uyguladım ne çatlak nede bir sorun yaşadım
doğumdan sonrada kullandım kızlarıma pişik kremi niyetine nemlendirici olarak
basmaz basmaz merak etmeyin
düzenli olarak akşamları uygulayım az az farkı göreceksiniz

Hepinize teşekkürler arkadaşlarrrr :)
Yarın önerdiklerinizi doktora yazdıracağım çokk teşekkürler :)

X