• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızarıklık ve kabarmalar..

daywalkerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
72
0
96
Ankara
yaa yaklaşık bi hafta önce dustan çıktıktan sonra bikini bölgemde böyle hafif daire seklinde 2-3 cm çapında bi kızarıklık olustu. sonra önemsemedim tahriş olmuştur dedim. Ama gün geçtikçe yayıldı sanki kızardı kabardı nası anlatsam ki yara olupta kabuk bağlarda öyle kabarır ya onun gibi bise oldu azıcıkta kasınıyo. Neden yaa bilen varmıı doktara gitmeye utanıyorum bırazcııık :18: :2:

doktoro gittim cildiyeye mantarmış temasla bulaşırmış umumi tuvaletlerden bulaşmıştır dedi 2 kutu aynı merhemden 1 de ilaç verdi 14 kapsül... Aynı sorunu yaşayanların bilgisineee...

mantar bende de var galiba doktora gitmedim ama çok kaşınıyor bazen hatta kanattığımı dahi bilirim. bir de kızarma problemi var. geçmiş olsun canım sana da

mantar bende de var galiba doktora gitmedim ama çok kaşınıyor bazen hatta kanattığımı dahi bilirim. bir de kızarma problemi var. geçmiş olsun canım sana da

sağol canım kesinlikle bi doktora git eğer çekiniyorsan bir bayana git. Ben bi kaç yerde okumuştum bu mantar yüzünden tüplerimi tıkanmış ne çocukları olamıyomuş :41: :S ihmal etme kesinlikleee.

sağol canım kesinlikle bi doktora git eğer çekiniyorsan bir bayana git. Ben bi kaç yerde okumuştum bu mantar yüzünden tüplerimi tıkanmış ne çocukları olamıyomuş :41: :S ihmal etme kesinlikleee.

öyle mi bunu bilmiyordum ben Allah korusun ya :53: bence de ihmal etmemek gerek o halde sağol cnaım önerin bilgin için

Back