• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kızarıklık İçin?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

lube

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
10
0
6
35
Karabük
Yüzdeki ani kızarıklıklar için herhangi bitkisel ürün kullanan oldu mu,etkisi ne oldu? Ben kızarıklıkla çok muzdaribim, belli belirsiz kızarıyor ve buğday tenli olan suratım ateş basıyor :50: Ameliyat olmak istemiyorum, ilaç veya kremle bir çözüm istiyorum.
Kızarıklığa iyi gelen krem araştırmalarım sonucu bunları buldum; la roche posay rosaliac krem,planta pura active rose kremi,clinique redness ürünleri
Bunları veya başka kullananlar ve memnun olanlar varsa paylaşırsa çok memnun olurum:)

Yüzdeki ani kızarıklıklar için herhangi bitkisel ürün kullanan oldu mu,etkisi ne oldu? Ben kızarıklıkla çok muzdaribim, belli belirsiz kızarıyor ve buğday tenli olan suratım ateş basıyor :50: Ameliyat olmak istemiyorum, ilaç veya kremle bir çözüm istiyorum.
Kızarıklığa iyi gelen krem araştırmalarım sonucu bunları buldum; la roche posay rosaliac krem,planta pura active rose kremi,clinique redness ürünleri
Bunları veya başka kullananlar ve memnun olanlar varsa paylaşırsa çok memnun olurum:)

bende de benzer durum var dermacos (farmona) markanın antiredness ürünerini kullandım. ilk zamanlar evet işte bu yıllardır boşuna rahatsız olmuşum dedim ama sonra cilt alıştı mı nolduysa aynı durum tekrarladı.
şimdi kendim karışımlar yapıyorum inan çok daha iyi geliyo.

Back