Maske Tarifleri kızaran yanaklara çözümmm papatya suyu?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
mrb. beyaz tenlym ama yanaklarm sürekli pembe hafiff ama sıcakta güneşte kıpkırmızı oluyrm. benm gibi olan ve doğal yöntemlerle çözüm bulan var mı? mesela paptya suyunu duymuştumm????

ben hiç duymadım bunu kuzenım vermıstı bana arap kızı kremı nettende okudum sıvılcelere sıyah noktalara kızarıklıga ve yuzu beyaz tenlı yapmaya yardımcı her gece yatarken suruyorum sabah yuzum bembeyaz hıc kızarılık yok bebek gıbı:KK9::KK8: sureklı kullanıyorum. benımde yuzum kızarır artık eskısı gıbı kızardıgınıda gormuyroum:KK24:

ben hiç duymadım bunu kuzenım vermıstı bana arap kızı kremı nettende okudum sıvılcelere sıyah noktalara kızarıklıga ve yuzu beyaz tenlı yapmaya yardımcı her gece yatarken suruyorum sabah yuzum bembeyaz hıc kızarılık yok bebek gıbı:KK9::KK8: sureklı kullanıyorum. benımde yuzum kızarır artık eskısı gıbı kızardıgınıda gormuyroum:KK24:

nerden almış canım bu kremi?

bırseyın yanında vermıslerdı demıstı bana oda hatırlamıyor galıba krem satan yerlerde olabılır heralde bılmıyorumku kucuk bır kutu

arapkızı kremi mi? ya ben öyle krem falan kullanmak istemyrm cildim hassas çünkü sen bi ynetkisini gördün mü?? senn cildin ne zamanlar kızarıyodu peki mesela kışın ?? bana zararı olmasın :KK43:

kızlar bende kullanıyorum arap kızı kremini aktarlarda var ben 5 tl ye aldım. düzenli kullanmıyorum ama bi yan etkisi olmaz bence

kızlar bende kullanıyorum arap kızı kremini aktarlarda var ben 5 tl ye aldım. düzenli kullanmıyorum ama bi yan etkisi olmaz bence

beyaz tenlimisin peki cildin hassas mı seninde? beyazlama gördün mü teninde???? krem sonuçta doğal değil yan etkisi olablr:KK36:

hayır ben esmerim çokda sayılmaz böyle bugday tenli derler ya öyleyim. gece yatmadan önce sürüyorum sabah kalkıp yıkıyorum bi aydınlık oluyor yüzümde. güzel bence kullanın cildimde kötü bir etkisi olmadı

evet canım beyaz tenlyım bı yan etkısı olmadı yumusaklık rhtlık ve guzel grntu verıyor:KK16:

X