Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım kanda kesinleştir6 gündür geçikmem vardı bu gün test yaptım bakarmısnıznızEki Görüntüle 3552488
Hamilesin canım kanda kesinleştir
Yarın gidim ben şimdi oruçluyum yarn tutayım mı ken vericemHamilesin canım kanda kesinleştir![]()
Bilmiyorum ki kan verince bozulma oluyor mu olmuyor mu olmuyor diye hatırlıyorum kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap yumurtlama takibi yapmış mıydınYarın gidim ben şimdi oruçluyum yarn tutayım mı ken vericem
Evt cnmBilmiyorum ki kan verince bozulma oluyor mu olmuyor mu olmuyor diye hatırlıyorum kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap yumurtlama takibi yapmış mıydın![]()
Yumurtlamadan kaç gün geçti güzel çıkmış çizginEvt cnm
6 gündür geçikmem de var hiç beklemiyorum ya çok şaşırdımYumurtlamadan kaç gün geçti güzel çıkmış çizgin![]()
Hamilesin hayırlı olsun hem gecikme hem pozitif kanla netlestir ama var bence6 gündür geçikmem vardı bu gün test yaptım bakarmısnıznızEki Görüntüle 3552488
Merhaba hemen cıkıyormu sızın testınızdekı cızgı6 gündür geçikmem vardı bu gün test yaptım bakarmısnıznızEki Görüntüle 3552488
Hayırlı olsun var bebişşşş6 gündür geçikmem de var hiç beklemiyorum ya çok şaşırdım![]()
Vala benim ki hemen çıktı anındaMerhaba hemen cıkıyormu sızın testınızdekı cızgı
Benımde dün 4. Gün gecıkmeydı ama 10 dakıkadan sonra olusmaya baslıyor cızgı bır turlu doker dokmez olusmaya baslamıyor
Yumurtlama gununuz bellımı sızınVala benim ki hemen çıktı anında
Evt ama ben öyle çok takip etmiyordum akışına bıraktımYumurtlama gununuz bellımı sızın
Benim 11 şubattı adrt tarihimde 25 sıbatta olması gerkıyorduEvt ama ben öyle çok takip etmiyordum akışına bıraktım
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim bebiş var gözüküyor inşallah kandada var olarak çıkar bizlerede dua edersinizsabah kan verin bence netlessin. Kan verdiğiniz zaman orucunuz bozulmuyor içiniz rahat olsun. Birisi size kan verirse bozulur. Ama sizden alınan kandan oruç bozulmuyor.. Güzel haberleriniz olsun
![]()
Reglime 1 gün var awox test yaptm çizgi görünmüyor sanırımTebrik ederim bebiş var gözüküyor inşallah kandada var olarak çıkar bizlerede dua edersinizsabah kan verin bence netlessin. Kan verdiğiniz zaman orucunuz bozulmuyor içiniz rahat olsun. Birisi size kan verirse bozulur. Ama sizden alınan kandan oruç bozulmuyor.. Güzel haberleriniz olsun
![]()
Benim testlerime bakramisiniz kizlarÇok teşekkür ederim canım![]()