• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızar tast yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesasl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nesasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
41
13
3
22
6 gündür geçikmem vardı bu gün test yaptım bakarmısnıznız
1000018757.webp

Yarın gidim ben şimdi oruçluyum yarn tutayım mı ken vericem
Bilmiyorum ki kan verince bozulma oluyor mu olmuyor mu olmuyor diye hatırlıyorum kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap yumurtlama takibi yapmış mıydın ☺️

Tebrik ederim bebiş var gözüküyor inşallah kandada var olarak çıkar bizlerede dua edersiniz🤲🏻❤️ sabah kan verin bence netlessin. Kan verdiğiniz zaman orucunuz bozulmuyor içiniz rahat olsun. Birisi size kan verirse bozulur. Ama sizden alınan kandan oruç bozulmuyor.. Güzel haberleriniz olsun 🌸

Tebrik ederim bebiş var gözüküyor inşallah kandada var olarak çıkar bizlerede dua edersiniz🤲🏻❤️ sabah kan verin bence netlessin. Kan verdiğiniz zaman orucunuz bozulmuyor içiniz rahat olsun. Birisi size kan verirse bozulur. Ama sizden alınan kandan oruç bozulmuyor.. Güzel haberleriniz olsun 🌸
Çok teşekkür ederim canım ❤️🙏🙏

Reglime 1 gün var awox test yaptm çizgi görünmüyor sanırım

Eklentiler

• IMG_20250303_151141.webp
    IMG_20250303_151141.webp
    31 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20250303_144640.webp
    IMG_20250303_144640.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 2
Back