Kızamık çıkarmış gibiyim:(

sukutuhayalben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
307
4
Arkadaşlar,cumartesi günü cilt bakımı için bir güzellik salonuna gittim...Maske,peeling,buhar...Siyah noktalar vardı cildimde,onları sıkarak çıkarttı sayın uzman:KK43:
Şimdi alnım ve yüzümün heryeri kırmızı nokta doldu!!!resmen kabuklu yara....
Bu normal mi???
Bir hata mı oldu ilk defa cilt bakımı yaptırdım,tekrarı da olmayacak sanırım..
Fikri olan yazarsa sevinirim:KK43:

yanlıs uygulama olmusdur muhakkak
cıldınızde hassas ıse etkılemısdır bu sekılde bı cılt doktoruna gıtmenız daha ıyıdır
cıldınız e ne oldugunu en ıyı kendısı tanımlar eger yanlış uygulama ıse rapor alıp suc duyurusunda veya saglık bakanlıgına sıkayette bulunun kı baskalarınında canı yanmasın...gecmıs olsun...

Teşekkür ederim:KK43:
Ya ben temiz ferah bir cilt hayaliyle gittim.Hiç sivilcem yokru zaten,güneş lekem vardı belki iyi gelir diye gittim ama:KK43:
halimi görsemiz ,dışarı çıkamam bir kaçgün...
Haklısınız,şikayet etmem gerek.........

bence hıç bır cılt bakımı yara falan yapmaz :/
önce yaptırdığınız yere gıdın bı gösterın bakalım o uzman ne dıyecek?

bakımdan çıkarken de mı bu haldeydınız?

bakımdan çıkarken kızartı vardı ama böyle kabuklu değildi...
Yarın uğrayacağım...
ılk kez yaptırdığım için merak ettim,belki hani siyah nokta temizlenirken oluyordur diye:KK43:

Arkadaşlar,cumartesi günü cilt bakımı için bir güzellik salonuna gittim...Maske,peeling,buhar...Siyah noktalar vardı cildimde,onları sıkarak çıkarttı sayın uzman:KK43:
Şimdi alnım ve yüzümün heryeri kırmızı nokta doldu!!!resmen kabuklu yara....
Bu normal mi???
Bir hata mı oldu ilk defa cilt bakımı yaptırdım,tekrarı da olmayacak sanırım..
Fikri olan yazarsa sevinirim:KK43:

Canim benim arkadasim da devamli giderdi, onun da ilk iki gun oyle olurdu
sanki dayak yemis gibi ama ondan sonra cildi piril piril olurdu.

Canim benim arkadasim da devamli giderdi, onun da ilk iki gun oyle olurdu
sanki dayak yemis gibi ama ondan sonra cildi piril piril olurdu.

alnım çok kötü...bir sürü kırmızı nokta var:KK43:siyahına razıydım ben:KK43:

İnşallah yarına kalmaz ama kabuk bu onun düşmesi gerekir...Hani sivilceyi sıkarsınız,kabuklanır ya,o şekilde...Çok mutsuzum ben...

Ee bir degisim var mi canim?

İlgin için teşekkür ederim cnm...
Bugün kabuklardan bikaçı düştü...En azından kırmızı noktalar gitti ama...Cildimi kötü oldu,gözenekler belirgin,üstünden sanki alev geçmiş gibi yüzümün...Bakımdan önce daha güzeldi:KK43:Çok pişman oldum.Oraya gitmedim,gitsem tutamam kendimi,çatarım,tartışırım....Haram olsun param.....Ne diyeyimmm.........

Aslında iyice soruşturmam gerekirdi ama,uzmanlık belgesi olan biri bunu yapan.Yani araştırsan ne olacak ki.Zaten tek güzellik salonu kasabamızın:KK43:Başka yok!!!

Aman dikkat hanımlar.Bana olan size olmasın...Cilt bakımı diye gittiğinizde yapılacak işlemleri önceden sorun,ürünlere bakın ne kullanıyor.........

İçinize sinmeden sakın sakın!!!!!

X