Saç Rengi ve Saç Boyama Kızalar acil yardım

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Yarın sacımı bir arkadas boyayacak saclarım sim siyah ama dore bakır rengini istiyorum açtırmadan tutar mı hiç boyamadım kendi rengim ?

h,ç deneme bile dipteki rengin farklı, uçların yine siyah kalır. açtırmadan yapıp kendini strese sokma. oksidan ile açıcı al sür rengini kırsın bayaa turuncu gibi renk çıkar zaten. üstüne boya yap... yada hoop kuaföre. onlar bile birden bire o kadar açmaz.

Ama o kız tutar dedi hiç boyatmadıgın için

saçında hiç boya yoksa naapar bilipmusun, kahverengi yapar... o da koyu kahve gibi yani... dip uç ayrı renk çıkmaz en azından. sen istediğin sonuca ulaşmak için açık sarı çok açık sarı alıcaksın ki en azından ilk aşamada açık kahve kumral gibi olsun

saçın okadar koyuysa ve boya yoksa açık sarıdan hiç korkma merak etme kutudak gibi yapmıyo hafifi kırıyo saçı... senin de istediğin renge belki yaparsa o yaklaştırı karamek gibi yapar sanırım kısmen..

Ama o kız tutar dedi hiç boyatmadıgın için

tutmaz tutması ıcın mesela 15 gunde bır platınle fılan boyarsında anca acıldıkca acılır . e oda sacı yıpratır bence. en ıyısı boyama. YADA ACTIR BOYA. SABREDEBILIRIM DIOSAN EN ACIK RENK BOYAYLA SUREKLE 15 GUNDE BI BOYA ZAMANLA DAHA ACIK DAHA ACIK EN ACIK SEKLE GELECEKTIR. GELEBILECEGI EN ACIK NOKTADA SARI OLAMAZ... EN FAZLA KOYU KARAMEL FILANI BULUR.KANIMCA.. BELKIDE YANILIOM...

Nasıl yani anlamadım ?

diyorumki sen dore bakır istiyosun ya onu hemen yapamazsın ama ona kısmen yaklaşabilirsin çok çok açık sarılar var. al boya onla. sarı yapmaz saçını saç rengibi kırar kumral gibi yapar 15 gün sonra bidaha al yap daha da açar.. yani sarı olmaz saçın merak etme.

Şimdi anladım tesekkur ederim

Boyadan dili yanmış biri olarak sana tavsiyem; bakır yaptırırsan sürekli düzenli olarak boyaman gerekir. Komple boyamasan bile dip boya yaptırman gerekir.
İlla bakır istiyorum diyorsan git kuaföre istediğin renge boyat ama evde siyah saçı açmayı deneme.
Denemiş yanılmış biri olarak söylüyorum, geri siyaha dönmek istemeyeceksen boyat.
Zira ben bi daha bakıra tövbe diyerek siyaha dönüş yapmış bulunmaktayım.

Evde açtırmam zaten de benim tekrar boyamam gerek yok ben yarı bakır yarı siyah rengi cok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…