• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Yurdunda Doğum Yaptı, Bebeğinin Başını ...

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
688
42
İstanbul
Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3'ncü sınıf öğrencisi Ü.T., iddiaya göre, kredi yurtlar kurumu tuvaletinde doğurduğu bebeğinin başını kopartıp, odasındaki buzdolabında sakladı. Olay, askerde olan sevgilisinin geldiği izinde olayı öğrenip, ikna ettiği kadını emniyete götürmesiyle ortaya çıktı.

HAMİLE OLDUĞUNU GİZLEDİ

Pamukkale Üniversitesi Kimya Bölümü 3'ncü Sınıf öğrencisi Ü.T., kampüs içinde bulunan kredi yurtlar kurumunda kalırken, kantinde çalışan F.C. ile tanıştı. İkili bir süre gönül ilişkisi yaşadı. Kantinde çalışan F.C., 9 ay önce askere gitti. Üniversitenin Kınıklı kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan Ü.T., hamile olduğunu arkadaşlarından gizledi. Üç gün önce yurdun tuvaletinde doğum yapan Ü.T., iddiaya göre, kız bebeğin başını kopardıktan sonra poşete koyarak odasındaki buzdolabına sakladı. Askerden izne gelen ve olayı duyan F.C., üniversiteli Ü.T.'yi ikna ederek avukatlarıyla birlikte emniyete götürdü.
"NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM"

İfadesi alınan Ü.T.'nin bebeğin ölü doğduğunu ve ne yapacağını bilmediği için paniğe kapıldığını söylediği öğrenildi. Polisler, Ü.T.'nin yurttaki odasında arama yaparak, ölü bebeğin gövdesini ve başını aldı. Bebeğin cesedi otopsi için Denizli Adli Tıp Kurumu morguna götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kız Yurdunda Doğum Yaptı, Bebeğinin Başını Koparıp Sakladı

nasil kiydi nasil yapti :5: madem bebek istemiyorsun al tedbirini yada kürtajini olsaydin bukadar canice olmazdi :47:

yavrum benim kimbilir nasil aci cekmistir :5:

Bu olayi aklim almadi. Cok mantik disi degil mi? Biz de yurtta kaldik nasil sakladi herkesten hamileligini nasil dogurdu tek basina tuvalette. Off valla insallah gercek degildir.Cani yaratik bir de kafasini koparmak nedir ? Sabah sabah mahvetti bu haber beni. Su yasadiklarindan zor muydu hamileyim yardim edin demek?

Son düzenleme:
Hayvanlar bile daha iyi ana gerçekten. En azından onlar yavrularını öldüremez

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Ü.T, daha önce okul kantininde çalışan ve askere giden erkek arkadaşı F.C’ye, yurt tuvaletinde kız bebek doğurduğunu, ölü doğduğunu ileri sürdüğü bebeğin kafasını gövdesinden ayırarak buzdolabında sakladığını söylemiş, askerden izin alarak gelen F.C, ikna ettiği kız arkadaşı Ü.T’yle birlikte polise giderek olayı anlatmıştı.
Polis, Ü.T’nin odasında yaptığı aramada, buzdolabında başı ve gövdesinden ayrılmış bebek cesedini bulunmuş, Ü.T. ve F.C. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.
BEBEĞİ ANNESİ ÖLDÜRMÜŞ
Sevgilisinden hamile kalan Pamukkale Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi Ü.T. (21), kaldığı devlet yurdunun tuvaletinde doğum yaptı. Ü.T daha sonra bebeğinin kafasını kopartıp buzdolabında sakladı. Ü.T.’nin askerde olan sevgilisi F.C.(20) olayı öğrendiğinde, Ü.T.’nin polise yaşananları anlatıp teslim olmasını sağladı.
Ü.T. ifadesinde bebeğin ölü doğduğunu, ne yapacağını bilmediği için paniğe kapılarak bebeğin başını koparttığını söyledi. Ü.T.’nin bu ifadesini ise savcılar inandırıcı bulmadı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada, bebeği Ü.T’nin kesici bir alet ile öldürdüğü belirtildi. Olayla ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammet Savran da yazılı bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada ise olayın 11 Kasım tarihinde saat 03.00 sularında gerçekleştiği, 15 Kasım tarihinde ise F.C ile birlikte polis karakoluna gittiği ve soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Hamilelik belli olmasın diye tesettüre girdi
Olayla ilgili Ü.T’nin sınıf arkadaşı ise yaşananları şöyle anlatıyor: “Ü.T. sessiz, sakin ve saf bir kızdı. Politik bir duruşu yok. Bu öğretim yılına okula tesettüre girerek geldi. Biz de önce şaşırdık, sonra ya kendisi isteğiyle kapandı ya da sevgilisi istedi diye düşündük. Ancak bu olaydan sonra hamileliğini gizlemek için kapandığını düşündük. Son olarak Perşembe günü okula geldi. Gayet normaldi. Ancak yurt konusu araştırılması gerekir. Çünkü odalar 6 kişilik. Tuvalete gidip doğum yaptığı sırada kimsenin duymaması imkansız. En azından oda arkadaşlarının duyması gerekir. Ayrıca yurtta meyve bıçağından başka kesici alet bulamazsanız çünkü yasak. Bu konular araştırılmalı. Sevgilisi F.C. ise aynı yurdun kantininde çalışıyordu. Yurtta tanıştılar ve sevgili oldular. Daha sonra F.C. askere gitti. Bağlarını koparmadılar ve bildiğimiz kadarıyla aralarında sorun yoktu.”
Kaynak:GAZETEVATAN

inanamıyorum yaa,inanmak istemiyorum.bi öğretmen çocuğunu açlığa terkederek öldürür,bi üniversite öğrencisi tuvalette doğurur keserek öldürür.bunlarla bizi müthiş bir gelecek bekliyor gerçektende...allah sonumuzu hayreylesin...

Nasıl yapabilr bir insan bir bebeğe bunu annesi olmasını bir kenara bırakın gözünü kırpmadna küçücük bir insana nasıl yapılır nasıl bir gözü dönmüşlüktür. Babasına kızgınsan bebeğin suçu ne. Ben 3 senedir bebek hasreti çekiyorum anne olsam tırnağıma kıyamam sararım sarmalarım derim ama böyle insanlar pat diye hamile kalıyor haketmeyen insanlar gel de isyan etme. Umarım aıl sağlığı yerinde değil rapuro almaz da en ağır cezayı çeker. Elbet öbür tarafta bulur cezasını pislik kadınn :5::5:

Pek gerçekçi gibi gelmedi bana, ne yurtta dogurmasi, ne kafasini koparmasi. Zaten yurt arkadaslari demis, yurtta dogurmasi imkansiz diye.

Bu olay geçmis yurt tartismalarinda çok kolay kullanilcak malzeme gibi geldi bana

Pek gerçekçi gibi gelmedi bana, ne yurtta dogurmasi, ne kafasini koparmasi. Zaten yurt arkadaslari demis, yurtta dogurmasi imkansiz diye.

Bu olay geçmis yurt tartismalarinda çok kolay kullanilcak malzeme gibi geldi bana

yurtta doğurması imkansız dememişler,kimsenin duymaması imkansız demişler,yardım eden birilerinin olduğunu ima etmişler yani.ayrıca hamile kaldığını gizlemek için tesettüre girdiğini düşünüyoruzda demişler.bebekte kesici bi aletle öldürülmüş :(

nette baktığım tüm haber sitelerinde vardı,akşam ana haberdede gösterdi.ne gibi malzeme olabilir allah aşkına,bir bebek ölmüş siz işin neresindesiniz ..

Allah ım allah ım nasıl bu kadar vicdansız ve cahil olabilirsiniz? Hadi beraber olursunuz niye bakamayacağın çocuğa pardon öldüreceğin çocuğa hamile kalırsın? Allah ıslah etsin bu zihniyetleri ,sevgiler....

Insan bazen böyle haberler okuyunca, insanlığından utanıyor. Nasıl bir vicdan, nasıl bir cesaret ki bu, masum bir meleği katlediyorsun sen yaaa.:47:Keske bebeğin kafası yerine kendi kafasını keseymiş, belki dünyadan bir psikopat, cani eksilirdi....:20:

Aynı şeyi düşünüyodum. Art niyetli görüyorum bu tip haberleri.

Geçenlerde üniversitede öğretim görevlileriyle ilişkiye giren kızları da gösteriyolardı ya. Kızların üniversiteye gitmesini kökünden engellicekler. Anadolu'da küçük şehirlerde yaşayan hayatında üniversite görmemiş yaşlı bir baba bu haberlerden sonra kızını okutmaz..

yurtta doğurması imkansız dememişler,kimsenin duymaması imkansız demişler,yardım eden birilerinin olduğunu ima etmişler yani.ayrıca hamile kaldığını gizlemek için tesettüre girdiğini düşünüyoruzda demişler.bebekte kesici bi aletle öldürülmüş :(

nette baktığım tüm haber sitelerinde vardı,akşam ana haberdede gösterdi.ne gibi malzeme olabilir allah aşkına,bir bebek ölmüş siz işin neresindesiniz ..

Zaten tüm gazeteler Erdoganin kontrolu altinda, tabiki ana haberde gösterecekler. Bu konuyu neden sizce büyütüyorla, bütün gazetelerde? Bir erkek karisinin kafasini kopartsa bile bu kadar gazetelere düsmez. Bu konu Erdogan için çok yardimci olacak. Diyecekki, bak kizli erkekli ortamdan böyle seyler ortaya çikiyor, en iyisi denetim yapmak.

Aynı şeyi düşünüyodum. Art niyetli görüyorum bu tip haberleri.

Geçenlerde üniversitede öğretim görevlileriyle ilişkiye giren kızları da gösteriyolardı ya. Kızların üniversiteye gitmesini kökünden engellicekler. Anadolu'da küçük şehirlerde yaşayan hayatında üniversite görmemiş yaşlı bir baba bu haberlerden sonra kızını okutmaz..

Tabii bu haberler böyle kötü sonuçlara yol açabilir ama bence daha kötü olan bu olayların gerçekten olması, eğer gerçekse okula gönderecek yeni bi neslimiz zaten olmıcak çünkü gittikçe canileşiyoruz, önce bebeğini evde bırakıp tatile giden anne, şimdi bu, ilerde ne olur hiç bilmiyorum, siyasetten çok ego sorunu var, bir nesil bencil ve egocu büyütüldü, sloganı da; önce ben, ben varsam, banane, bana dokunmayan bin yaşasın,vs... Bu kelimelerde hiç merhamet var mı? Annelik merhamet ister

Ben yeni doğan çocuğun kafasını kesip buzluğa koymayı normal görmüyorum.

Zaten tüm gazeteler Erdoganin kontrolu altinda, tabiki ana haberde gösterecekler. Bu konuyu neden sizce büyütüyorla, bütün gazetelerde? Bir erkek karisinin kafasini kopartsa bile bu kadar gazetelere düsmez. Bu konu Erdogan için çok yardimci olacak. Diyecekki, bak kizli erkekli ortamdan böyle seyler ortaya çikiyor, en iyisi denetim yapmak.

bu olay büyütülmemelimi yani çokmu normal bi durum ? böyle şeylerin haberi falan yapılmasınmı ? bu kadar gazetelere düşmesinin nedeni yeni doğmuş bir bebeğin ölüm şekli olabilirmi ? gündemi nasıl takip ediyorsunuz merak ettim,malum hepsi Erdoğanın.
naçizane herşeye siyasi bakmayınız,biraz insani yaklaşmanızı tavsiye ederim.

Back