- 14 Ekim 2011
- 966
- 45
- 73
Anladm canm ben bi dusuneymson fiyat 20 olur takas düşünmüyorum ihtiyaçtan satıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm canm ben bi dusuneymson fiyat 20 olur takas düşünmüyorum ihtiyaçtan satıyorum
tabi . hoşçakalınAnladm canm ben bi dusuneym
tabi . hoşçakalın
Bu uyku tulumu mü?Canm bendede adidas orijinal bu tulum var
Evet canim ister uyurken ister disarida giydirebiliyosun su gecirmiyor biz iki kez ya kullandik ya kullanmadik sifir ayarinda[/QUOTE][QUOTE="dilem elif, post: 38935032, membgiydi de biliyorsun yku tulumu mü?
Sizin gönderdiğiniz linkte resim gözükmüyor tekrar atarmisiniz
sonunda oldu:)Sizin gönderdiğiniz linkte resim gözükmüyor tekrar atarmisiniz
Fiyat ne düşünüyorsunuz[/QUOTE]dilem elif38935471 .!.:Evet canim ister uyurken ister disarida giydirebiliyosun su gecirmiyor biz iki kez ya kullandik ya kullanmadik sifir ayarinda
Canim 170 e aldim orjinal adidastir dediğim gibi tertemiz sidirayarinda 80 tTL düşünüyorum ama fiyaytta yine yardimci olmaya calisirim[/QUOTE]Fiyat ne düşünüyorsunuz
Ben de 25 numara kar botu var kalıbı darMrhb kızlar 2 yaşındaki kızım için uyku tulumu ve 23-24 no bot arıyorum. Kızım 2 yaşında fakat boyu 93cm uygun uyku tulumlarını ve botları bekliyorum..
Resim atıp fiyat belirtirseniz sevinirim...
40 liraBen de 25 numara kar botu var kalıbı dar
Tabanı kaç cm?40 lira
Hiimm teşekkürler fakat fiyat fazla geldi[/QUOTE][QUOtesekkur em elif, post: 38937414, member: 631403"]Canim 170 e aldim orjinal adidastir dediğim gibi tertemiz sidirayarinda 80 tTL düşünüyorum ama fiyaytta yine yardimci olmaya calisirim
Hiç ölçmedim, bilmiyorum:)Tabanı kaç cm?