- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Benim komşum yakin zamanda kızına nişan yaptı. Onlarda maddi olarak büyük salon kiralayamayiz dediler ama erkek tarafı bizim en az 50 kişi gelenimiz olacak dedi. Yinede evde yaptılar. Ben gitmedim aile arası olduğu için ama çok güzel geçtiğini söylüyorlar ve hiç problem olmamış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar merhaba,
daha bir hafta önce sözlendim.erkek arkadasimla.nisan yüzügü siparis vermeye gidecez bu cuma.nisan merasimi nasil olsun diye laf acilmisken biz aile arasi istedigimizi söyledik. Nisanin tüm masraflari kiza yani bize ait. neyse oglanin annesi basladi bizim sülale kalabalik yok 60 kisi gelecez demeye. erkek arkadasimda aynisini dedi. simdi biz de o kadr insani cagrsak yok mekan salon tut yok bilmem ne yap yemekleri ona göre ayarla dügün gibi olur yaa....e bunun neresi aile arasi?...ailem bu masrafin ne altindan kalkabilir ne de kabul ediyor...haklilarda, evimizin cok masrafi oldu, gecen seneden beri 100.ooo TL masraf oldu, suan kiraci arayisinda oldugmuz icin kira da gelmiyor evin de borcu var girtlaga kadr borcdayik...birde bunun kinasi ve diger alisverisleri de var...
onu cok seviyorum hayatimda tanidigm en temiz insan ve kaybetmekten korkuyorum.kavga mavga cikmaz insallah.annem ona uygun bi dilde söyleycegini diyor...borc meselesini derim, altindan kalkamayacagimizi ve sade aile arasi bisey istedigimizi söylecek.
böyle seylerin olmasi normal mi söz asamasinda.ailede ilk evlenen ben olacagim, arkadaslarimda bekar, pek anlamyiorum bu konulardan. suan öyle huzursuzum ki anlatamam.
arkadaslar merhaba,
daha bir hafta önce sözlendim.erkek arkadasimla.nisan yüzügü siparis vermeye gidecez bu cuma.nisan merasimi nasil olsun diye laf acilmisken biz aile arasi istedigimizi söyledik. Nisanin tüm masraflari kiza yani bize ait. neyse oglanin annesi basladi bizim sülale kalabalik yok 60 kisi gelecez demeye. erkek arkadasimda aynisini dedi. simdi biz de o kadr insani cagrsak yok mekan salon tut yok bilmem ne yap yemekleri ona göre ayarla dügün gibi olur yaa....e bunun neresi aile arasi?...ailem bu masrafin ne altindan kalkabilir ne de kabul ediyor...haklilarda, evimizin cok masrafi oldu, gecen seneden beri 100.ooo TL masraf oldu, suan kiraci arayisinda oldugmuz icin kira da gelmiyor evin de borcu var girtlaga kadr borcdayik...birde bunun kinasi ve diger alisverisleri de var...
onu cok seviyorum hayatimda tanidigm en temiz insan ve kaybetmekten korkuyorum.kavga mavga cikmaz insallah.annem ona uygun bi dilde söyleycegini diyor...borc meselesini derim, altindan kalkamayacagimizi ve sade aile arasi bisey istedigimizi söylecek.
böyle seylerin olmasi normal mi söz asamasinda.ailede ilk evlenen ben olacagim, arkadaslarimda bekar, pek anlamyiorum bu konulardan. suan öyle huzursuzum ki anlatamam.
kafe bence de mantıklıbenim de kuzenimde böyle bi sorun vardı
nişan yapacaksın yok elise salon kuafçr fln masraf çıkacak
ee takı desen nişanda en fazla 50 liral asılacaklar ki o da masrafı denk düşer
kuzenimde o yüzden kafe gibi küçük bi mekan tuttular ayrıyetten pasta börek gibi bişiler yapmışlar kişi başı
fotoğrafçı olarak akrabadan birisi video-foto çekti pastayı da kendileri sundu yüzükler takıldı
sonra laptıptan şarkı açıp oynandı güzel oldu
hem normal bi nişan için yapılacak masraf çıkmadı öyle
arkadaslar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?