Kız İsteme kiz tarafi aile arasi nisan istiyor ama erkek tarafi baska sekl istiyor:(

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
arkadaslar merhaba,

daha bir hafta önce sözlendim.erkek arkadasimla.nisan yüzügü siparis vermeye gidecez bu cuma.nisan merasimi nasil olsun diye laf acilmisken biz aile arasi istedigimizi söyledik. Nisanin tüm masraflari kiza yani bize ait. neyse oglanin annesi basladi bizim sülale kalabalik yok 60 kisi gelecez demeye. erkek arkadasimda aynisini dedi. simdi biz de o kadr insani cagrsak yok mekan salon tut yok bilmem ne yap yemekleri ona göre ayarla dügün gibi olur yaa....e bunun neresi aile arasi? ...ailem bu masrafin ne altindan kalkabilir ne de kabul ediyor...haklilarda, evimizin cok masrafi oldu, gecen seneden beri 100.ooo TL masraf oldu, suan kiraci arayisinda oldugmuz icin kira da gelmiyor evin de borcu var girtlaga kadr borcdayik...birde bunun kinasi ve diger alisverisleri de var...

onu cok seviyorum hayatimda tanidigm en temiz insan ve kaybetmekten korkuyorum.kavga mavga cikmaz insallah.annem ona uygun bi dilde söyleycegini diyor...borc meselesini derim, altindan kalkamayacagimizi ve sade aile arasi bisey istedigimizi söylecek.

böyle seylerin olmasi normal mi söz asamasinda.ailede ilk evlenen ben olacagim, arkadaslarimda bekar, pek anlamyiorum bu konulardan. suan öyle huzursuzum ki anlatamam.

Son düzenleme:
Benim komşum yakin zamanda kızına nişan yaptı. Onlarda maddi olarak büyük salon kiralayamayiz dediler ama erkek tarafı bizim en az 50 kişi gelenimiz olacak dedi. Yinede evde yaptılar. Ben gitmedim aile arası olduğu için ama çok güzel geçtiğini söylüyorlar ve hiç problem olmamış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kadar güzell evet organize meselesi yani evde oldu diye güzel olmucak diye bisey yok demi:) aslinda benim düsüncem (sözlüme de söyledim bunu)...birkac aile ile yemege gitmek yani en yakin aileler ile. söyle 2 3 aile ile...ama yok biz 60 la gelicez diye tutturdular ya...o zaman sirf evde olsun taksinlar yüzüg tamam...

benim de kuzenimde böyle bi sorun vardı
nişan yapacaksın yok elise salon kuafçr fln masraf çıkacak
ee takı desen nişanda en fazla 50 liral asılacaklar ki o da masrafı denk düşer
kuzenimde o yüzden kafe gibi küçük bi mekan tuttular ayrıyetten pasta börek gibi bişiler yapmışlar kişi başı
fotoğrafçı olarak akrabadan birisi video-foto çekti pastayı da kendileri sundu yüzükler takıldı
sonra laptıptan şarkı açıp oynandı güzel oldu
hem normal bi nişan için yapılacak masraf çıkmadı öyle

Canım bir cafe de ayarlanabilir uygun fiyata.Ya da açık açık konuşun canım bu ne böyle bizim bildiğimiz kız evi naz evidir.Böyleyse şimdiden siz evlenirken sizden neler ister erkek tarafı.Aldığınız eşyalara bile karışırlar beğenmezler.Bizim şu anki durumumuz evde yapmaya müsait biz çok yakınlarımızı davet edicez.Zaten düğüne herkes gelicek sizden ricam bu duruma anlayış göstermeniz gibi şeyler söyle.Ya da sözlün halletsin.Ay ne bileyim ben çok yadırgıyorum böyle şeyleri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz de bu işe girişmeden önce erkek arkadaşımla şöyle bir karar aldık "Her şeye biz karar vereceğiz, biz ne istersek öyle olacak"

zaten milleti memnun etmek mümkün değil

benim hiç bir zaman nişanlık giyeyim nişanım olsun bilmem ne falan dertlerim heveslerim olmadı ,
ben daha çok kına gecesi ve düğün hazırlıklarını seviyorum

ben evde olsun istedim, evde yapılacak, en önemli husus bu mevzuda erkek arkadaşımın beni desteklemesi oldu,
annesi sığmayız eve dediyse de erkek arkadaşım çağırma o zaman çok kişi, düğüne gelsinler, düğünümüzü geniş bi mekanda yapıcaz (hatta belki açık havada ) demiş

ağız birliği bu anlarda çok işe yarıyor kızlar haberiniz olsunnnn

kizlar ne güzel yaa...istedikelrniz olmus hep...nisanimiz oldu ve salonda oldu...aslinda öyle satafatli istemyiordum...salonda resmen dügün oldu ya 200 kisiyle...hayalim disarda bi mekanda restoran gbi biyerde yemek vermekdi...

Son düzenleme:
Canim bende 5 ay once nisanim oldu evin tek kiziyim hep salonda buyuk bir nisan olsun istemisimdir. Aileme de artik olsun da nasil olursa olsun evde falan farketmez dedim. Cafe falan bakildi nisanlim tarafında nisan buyuk bir yerde yapilirsa konu komsu herkes cagirilirmis madem salonda olsun dedik davetiye bastirdik taki merasimi oldu hersey aynı dugun gibiydi iyi ki ailemi dinlemedim istediğim gibi yaptirdim sonra pisman olurdum. Senin ne istediğin onemli. Ama ben hem kendim hemde nisanlimi düşündüm sonucta bu benim oldugu kadar onunda nisani kisin oldugu icin salon fiyati uygundu 300 kisi cagirdik. Cogu erkek tarafi ama herkes mutlu oldu gece sonunda sikinti yasanmadi. Sozlunle aranizda orta bir yol bulabilirsiniz bence

Erkek tarafının bişey istemeye hakkı yok, nişanı siz yapıyorsunuz aile arası en yakınlarınızdan bir kaç kişi getirin diyeceksiniz nerden buluyorlar bu cesareti anlamadım gitti? Paranızın çetelesini mi tutuyorlar? Maddi durumunuz kısıtlı, borcunuz var onun bunun isteğine göre hareket edemezsiniz, babanız çıkıp kusura bakmayın ama nişan bize ait ve buna karışmaya hakkınız yok, evde aile arası en yakınlarımızla yüzükler takılacak diyip ağırlığını koymalı.

Bana da teyzemler çok baskı yaptı ve cafe de 100 kişilik geniş akraba kitlesiyle nişan yaptırdılar, hem evde olan değişiklikler hem takısı, mekan masrafı bana nişan tepsisiyle, hediyeleriyle, 8-9 bine çıktı, erkek bohçası hariç..

kafe bence de mantıklı

canım benim nişanım da evde olacak, 50 kişiyi bulacak. ama zaten sadece yaşlılar salonda olur, gençler içerideki odalarda olur sorun olacağını sanmıyorum. böyle konulardan çıkıyor hep anlaşmazlıklar, kız evi naz evi evet ama uygun bir dille söyleyin. maddi olarak pek müsait değiliz şu sıralar gibi mesela. ama sonradan senin de başına kakmasın kimse ona uygun söyleyin yani bence.
şimdiden mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…