• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız reyonu, erkek reyonu (kalanlar,eklenenler)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpg 6-9 ay Childrens Place 4₺$image.jpg6-12gap 4₺$image.jpg 6ay orjinal Nike takım 7₺ $image.jpgcarters6ay 4₺ $image.jpgzara ince keten 9-12ay78cm 5₺ $image.jpg$image.jpgcarters6-9ay 12₺ $image.jpg 9ay74cm kalın penye 10₺ $image.jpg3 yaş yazıyo ama 9aydan sonra bu yaz elbise gibi giyilir,etiketli 8₺ YAZLIKLAR BU KADAR :)

$image.jpgzara12-18ay82cm içi pamuklu dışı polar 10₺ $image.jpg 9ay-1yaş içi penye dışı simli çok şirin ama kızıma çok büyük geldi.etiketi içte diye hemen kesmiştim. 48cm diye hatırlıyorum,sıfır 10₺$image.jpgh&m4-6ay 68cm ince fitili kadife elbise 10₺ $image.jpgandywawa 6ay 68cm içi penye dışı pofuduk 12₺ $image.jpgff 3-6 ay kadife takım 64cmye kadar 8₺ $image.jpg9ay tomuycuk 74cm kadife takım 12₺ $image.jpggap 6-12 pudra rengi hırka 10₺ $image.jpg 9 ay 68 cm sıfır sayılır 10₺ $image.jpg0-3 ay kadife tulum 5₺ $image.jpg0-3 ay kadife tulum 5₺ $image.jpgcarters tulum açık gri fiyonkları simli çok şık 6 ay 68cm 8₺ $image.jpgcarters 3 ay kalın penye 4₺$image.jpgaziz bebe 0-3 ay 62cm 8₺ $image.jpg 0-3 ay pijama 4₺ $image.jpgcarters 3 ay 5₺ $image.jpg 0-3 ay 2₺ $image.jpg carters 3 ay 3₺ KIZLAR BiTTİ :)

$image.jpg 2-3 yaş 5₺ $image.jpg 1-2 yaş Fransa'dan alındı. Acayip kalite ve karizmatik 10₺ $image.jpg 23-24-25 olur,kullanılmadı10₺ $image.jpg2-3 yaş 5₺

Son düzenleme:
zara12-18ay82cm içi pamuklu dışı polar 10₺
andywawa 6ay 68cm içi penye dışı pofuduk 12₺
carters6-9ay 12₺

hepsi son fiyat kac para ?

ürünlere zam gelmiş galiba herkes indirim yapıyor ama.....

Ben çok çok iyi bi indirim yapmıştım takip ediyorsunuz demekki hatırlarsınız. Bazı fiyatların dengesiz olduğunu farkedip onları dengeledim. Bir üsttede farkettiyseniz 34₺ yapan ürünlere 30 ₺ olur dedim. Yani yine indirim yaptım, ben indirim yaparım, siz beğendiğiniz varsa onları söyleyin. :42::34:

sizin bebeğiniz yada bebekleriniz diyeyim hangi ay doğumlu acaba?Nike ve yanındaki kırmızı elbise var 6 ay yazıyor ama kaç aya kadar olabilir acaba?kalıp olarak nasıl acaba?böyle yazan birkaç tane var.insan kalıbını merak ediyor bazen 6 yazıyor ama ancak 3 aya oluyor.Biraz bilgi verebilirmisiniz?

sizin bebeğiniz yada bebekleriniz diyeyim hangi ay doğumlu acaba?Nike ve yanındaki kırmızı elbise var 6 ay yazıyor ama kaç aya kadar olabilir acaba?kalıp olarak nasıl acaba?böyle yazan birkaç tane var.insan kalıbını merak ediyor bazen 6 yazıyor ama ancak 3 aya oluyor.Biraz bilgi verebilirmisiniz?

Şöyle diyeyim, mesela kocaman çiçekli kırmızı kısa kollu 6 ay yazar. Yazın 7-8 kg arası bir bebek giyer. Boy 72-74 e kadar. Etiketler
Ne cm olanları yazdım zaten. Siz beğendikleriniz fotolayın. Bebeğinizin boy kilosunu yazın ben olmaz olur diyeyim. Böyle ne desem havada kalacak.

ama siz yeni ürün koymuşsunuz niye benim aklımı karıştırıyorsunuz ki :)
tişörtler güzelmiş...

Seni bize davet ediyorum gel bohçaları bi karıştıralım, kafalar karışmasın :) ürünlerini istediğin şekilde güncelleyebilirsin. Kim önce neyi isterse onundur :)

valla en sonunda o olacak alacam kekimi kızı da arabasına koyup gelecem :)

Ama yanarım yanarım o tulumla tişörtü kaşırdım ya ben alıp gidecektim o 4 ürünümü ne kafa karışıklığı ne fazladan para :)

inanın hala kafam karışık hani bir şeyi almak pek istemeyiz sonra kadının biri gelir alır ve biz bakakalırız sonra askıdan koşar adımlarla alır kasaya gideriz sonrada pişman oluruz ya benim ki de o hesap o yüzden şu an kendimi sakinleştiriyorum ya çoğunu alıp gidecem yada elim boş bakakalacam....

Back