kiz olmak istemiyorum

Walla hic abartmiyorsunuz. Erkek yetirmisler de adam yetistirememisler. Zaten abiniz bostaymis. Bi bka faydasi olsun bari evdeyken. Siz yine iyi dayanmissiniz. Oyle bi ailede ben sanirim dayak manyagi olurdum surekli isyan etmekten.

Asalak gibi, hic bi ise yaramayan erkekler evin icinde dolasiyo. Aman aman ne buyuk bi basari anne babalar icin.

bizde böyle bir sey yok , karni doyan masadan kalkiyor . yiyorsa toplamayayim o masayi nekadar azar isitirim biliyormusun :KK43: ben toplamasam bile toplayan kisiler kardeslerim degil annem , annem "sen yapma sakin ben yaparim" diye söylenir babam "annene is yaptiriyon" diye söylenirler

dogru dedin zaten "yapmak istemiyorum" gibi seyler dedigimde ilerde evlendiginde kim yapacak simdiden ögrenmen lazim ki ilerdede yapmalisin fln derler .

hayir , cünkü ilerde evlendigimdede ben yapacakmisim ya simdiden ögrenmeliymisim .

hayalimdeki koca bu yazdigindan iste . eger o evde beraber yasayacaksak temizligide ikimizindir :KK51:

bende herzaman demisimdir illerde bunlarin evlenecegi kadinlara acidigimi.
insallah benim kardeslerede senin gibi bi es denk gelirde adam ederler bunlari , hangi devirde yasiyoruz bulsunlar bulabilirlerse kendilerine hizmet edecek bi kadin :-)

masallah , ogullarinizi allah bagislasin , eger bir gün erkek evlatlarim olursa bende asla erkek diye simartmayi düsünmüyorum

kendi karılarına öyle olmuyolar işte...acınıcak bi durumları olmuyo o tiplerin eşlerinin.

pardon ama annen ne yapıyor her işi senin üstüne yıkmış kendi yapamayacak durumdaysa erkek çocuklarına yaptırmayı öğretecek bu yaştan sonra , yapma kesinlikle bundan sonra hiç bir işinizi yapmaycam sizin hizmetçiniz değilim de eşşek gibi kendi işlerini kendileri yapmak zorunda kalacaklar

Annemde calisiyor , bu evde herkes calisiyor kardesim haric o okula gidiyor. bu konuyu actigim zamanlar denedim hic birsey yapmamayi , agzimin ortasina ettiler saymadiklari laf kalmadi küstüler fln. Artik cok gec bence bu yastan sonra hic bir sey ögretemezler ogullarina , ben yapmazsam evi b*k götürür , bi kac sene önce tatile gittik 4 , 5 hafta abim evde yanliz kaldi döndügümüzde ev okadar berbat haldeydi ki ben evimizi hayatimda okadar pis halde görmedim mutfakta bulasik birikmis sanirsin tüm sülale yemege gelmis , oturma odasinda masanin üstü dolu yerler berbat basacak yer yok anlat anlat bitmez :KK57:

Walla hic abartmiyorsunuz. Erkek yetirmisler de adam yetistirememisler. Zaten abiniz bostaymis. Bi bka faydasi olsun bari evdeyken. Siz yine iyi dayanmissiniz. Oyle bi ailede ben sanirim dayak manyagi olurdum surekli isyan etmekten.

Asalak gibi, hic bi ise yaramayan erkekler evin icinde dolasiyo. Aman aman ne buyuk bi basari anne babalar icin.

Abimde ise girdi artik calisiyor ama evde bosken tüm gün oyun oynardi:KK14: bende isyan et et isyanlarim bitmedi ama gelde anlat iste dinleyenmi var. Kendi evlatlarimizi adaletli yetistirelim :KK66:

Bende aynı durumdan muzdariptim. Sinir olurdum.. Ben kizima aynısını yapmayacağım :KK49: oglan kız fark olmayacak inşallah :anneadayı:

X