Doğuma Hazırlık Kız mı, erkek mi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bilgenurrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
35
8
43
Merhaba Arkadaşlar,

Gebeliğimin 16. haftası içindeyim ve iki hafta önceki muayeneme göre bebeğim kız :) Pek emin olmamakla birlikte kız diyebilirim demişti doktor ama asıl bugün belli olacak. Ben mutlu muyum? Evet hemde çok... İlk bebeğimde kız ve minik kızım şuan 2,5 yaşında. İkinci bebeği isteme sebeplerimden en önemlisi kızımın kardeş isteği ve kız kardeş istiyor. Allah hayırlısını nasip etsin ama cinsiyeti ne olursa olsun başımın üstünde yeri var. Allah sağlık sıhhat versin, hayırlısıyla doğumunu nasip etsin de, gerisi önemli değil.

Bu arada tüm "cinsiyet tahmin etme" testlerini yaptım, hepsinde erkek çıktı ve hala erkek çıkıyor. Hatta büyüklerimiz karnımın şeklinden, hamilelik şikayetlerimden vs vs yola çıkarak "bu bebek erkek" diyorlar. Ama kızımda da öyle demişlerdi :) Kısacası bugün bu tartışma ve meraklı bekleyiş son bulacak inşallah. Allah herkese istediğini nasip etsin...

o belirtilere göre beninm %100 kız olmalıydı ama erkek :) bakmayın o belrtilere. tebrik ederim şimdiden

Bebeğim Kız :) Kızıma kız kardeş olacak inşallah, arkadaş gibi, dost gibi olacaklar ve kardeş yaptığımıza deyecek... Ben hep bir kız kardeşim yada ablam olsun isterdim ama malesef yok. Kızım bu eksikliği yaşamayacak. Allah sağlık sıhhat nasip etsin.

Canım kız mi erkekmi diye başlık acmissin yorumuda kendi kendine yapmissin üzülme ama kız anneleri hep böyle kizima kız kardeş olur ne güzel olur söylemleri hep böyle ama oğlu olanlar bi de kızım olsaydı diyebiliyorlar ikincide erkekse ben anlamıyorum içinizden madem halinden memnunsun niye soru başlığı aciyorsun oğlun olmasını isteyebilirsin niye bunu söylemekten cekiniyorsun kendin sormuş kendin cevaplamis ve yorum yapmissin

Çok yanlıs bir düşünce ile yorumlara katılmıssın beseye arkadasım. burada paylaşılan herşey soru mahiyetinde değil, arkadaslarla bir paylaşım şeklindedir. hem soru sorup hem cevaplama diye birşey yok yani. ayrıca oğlum da olsa başım üstüne, kızım da olsa başım üstüne (ki bunu ilk yazımda da ifade etmiştim) bence sen insanların duygularını yargılayan yada itham eden yorumlar yazacagına hiç yazma, kendi kabuguna çekil.

kızım olacagı için dünyanın en mutlu insanı benim. sen bile bozamasın bu mutlulugu....

Ben senin mutluluğunu bozma gibi bir dusuncem yok ki herkesin mutluluğu kendine canım allah herkesi mutlu mesut etsin benim sadece dikkatimi çekti yazdiklarin. Ayrıca buradaki herkesin yazdiklarinin sadece soru amaçlı olmadiginin paylaşım amaçlı olduğununda farkındayım ,yargılayıp itham ettiğimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…