- 4 Mart 2022
- 68
- 29
- Konu Sahibi mercimek12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinizda hayirlisi olsun ama benim icimden bu mercimegin erkek oldugu gectiMerhaba arkadaşlar 12+4 günlük hamileyim doktor bebeğimin cinsiyetini göremedi bir tahminde de bulunmadı ama ben çok merak ediyorum ve sizlere de soruyorum sizce benim mercimeğim kız mı ,erkek mi ?
Yaa belki de öyledir sağlıklı olması önemli olan cinsiyeti hiç fark etmiyor da ama cinsiyetini bilmediğimiz için ona ilk günden beri mercimek diyoruz dünden beri bu görüntüye bakıyorum minik bir insana benziyor çok güzel bende burda heyecanımı paylaşmak istedim birazdaHakkinizda hayirlisi olsun ama benim icimden bu mercimegin erkek oldugu gecti
Ne iyi yaptiniz bizde heycaniniza sevincinize ortak olduk.Saglikla alirsiniz insallah kucaginizaYaa belki de öyledir sağlıklı olması önemli olan cinsiyeti hiç fark etmiyor da ama cinsiyetini bilmediğimiz için ona ilk günden beri mercimek diyoruz dünden beri bu görüntüye bakıyorum minik bir insana benziyor çok güzel bende burda heyecanımı paylaşmak istedim birazda
İnşallah amin çok teşekkür ederimNe iyi yaptiniz bizde heycaniniza sevincinize ortak olduk.Saglikla alirsiniz insallah kucaginiza
ErkekMerhaba arkadaşlar 12+4 günlük hamileyim doktor bebeğimin cinsiyetini göremedi bir tahminde de bulunmadı ama ben çok merak ediyorum ve sizlere de soruyorum sizce benim mercimeğim kız mı ,erkek mi ?
ErkekBana da cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz ?12+2
10+1 banada bakarmısınız
Erkek10+1 banada bakarmısınız
Teşekkür ederim cevapladığınız için sağlıkla gelsin inşallahErkek
Sadece tahmin ediyorum bu arada benim bebeğimin ultrason resmine benzettim de
Rica ederim.. sağlıkla gelsin minişinizTeşekkür ederim cevapladığınız için sağlıkla gelsin inşallah