Kiz kardesimin internetten tanistigi kisiyle evlenmek istemesi

bi kac kez gitsin bulussun.

zaten buna mi asik olmusum diye kendi kendine kacar

Çocuk mafya bile olabilir.Kız kardeşinizi korkutun bence.Kızları böyle böyle avlıyorlar.Yaşlı teyze gibi konuşmak istemiyorum da neler neler duyuyoruz anca filmlerde olur dediğimiz şeyler gerçek hayatta karşımıza çıkıyor.Yalnız bırakmayın kardeşinizi.Her şey olabilir bu işin altında.Belki de oğlan yurt dışında yaşamak için sizin kardeşinizi kullanmak istiyodur.Her şey olabilir dikkatli olun.

türkiyeye gidip orda birkac hafta cocukla vakit gecirmedine izin vermez bizimkiler. cünki cocugun ne oldugunu bilmiyoruz.
uni okudugunu zannetmiyorum 26 yasinda ve 10 senedir calisiyo. birikimi felan da yok sanirim. istanbulda yasasak benim maasin yarisi kiraya gider demis. yani 3000 tl gibi olabilir maasi. sorun bu da degil kiz kardesimin cocugu evlenecek kadar tanidigini düsünmüyoruz
teyzem sanki cocuk almanyaya gitme taraftari gibi dedi.. ama gelse ben burada yapabilecegini zannetmiyorum. buraya gelip adapte olmak...yabanci dil, is bulma cok kolay degil.. hep taseron firma üzerinden yürüyo isler...

bende buna benzer

benim esimde ailesinin yaninda degildi...annesi vefaat etmisti baba tekrar evlendi. esimde calisirken bir ara ablasinda kaldi...yani fazla rahatsizlik vermemek icin otel gibi uyumak icin kullandi...veya zaman zaman birkac arkadadiyla ev tuttu orda kaldi...tam bir düzeni yoktu...ben hala bunun sikintisini yasiyorum 10 yil oldu evleneli ama adam bir türlü aile kavramnini anlayamadi...hala kafada bekar....cocuklari kafasi götürmez...felan filan

ablanizin durumuda buna benziyordur sanirim

Haftanın 7 günü 3 saat spor yapmıyor herhalde. Yalan söylüyor. Bence de tekin biri değil gibi günahı boynuna. Benim de üniversiteden bi tanıdığım var isyerinde yatar kalkar tam bi belescidir. Siz çocuğu anlatınca gözümde o canlandı. Aman aman uzak durun başınıza bela etmeyin

iste bizimki sey modunda..nasil desem...ona deger vermiyoruz iyiligini istemiyoruz...hep bi hircinlik..
oglan annemle babamla görüsmeye geldiginde babam kisin tekrar gelicez türkiyeye hani gelirsin ailenle bi tanisiriz felan demis... bu ne dese begenirsin...siz zaten olumlu bakmiyosunuz ben aileme bunu yapmam..
ne bekliyin evladim sen tamam geldin gördük seni al git kizi mi demeleri gerekiyodu anlamadim...
insallah bizim kiz aklini toplar

Bence sorun parası olmaması da neyse

parayla kesinlikle bi alakasi yok.. bizde öyle zengin bit aile degiliz orta halli..

benim esiminde parasi yoktu evi yoktu..calisti dügünü altini hep kendisi yaoptii. basinda anne olmayinca pek ilgilenen olmadi herkes kemdi isinde gücündeydi..almanyaya gelince herseyimizi beraber aldik

yani demek istedigim zengin damat arayisinda bi aile degiliz

Hayırlısı olsun ne diyelim

yaz tatillerinde bir kac gün görüsmüsler cocuk almanyayada gelmis galiba ama tam emin degilim
insan gözünün önündekini taniyamiyo bazen kii internetten olunca güvenmek daha zor olmasi lazim bana göre
internetten tanışmış olmasına takılmayın. bende internetten tanıştım eşimle 8 senelik evliyim. 6 ay gibi kısa görüşme sonunda nişanlandık. önemli olan nerde tanıştığı değil, karşısındaki kişiyi iyice tanıması. internet sadece bir aracı. tamam nette yalanlar daha kolay söyleniyor , kendini olduğundan farklı tanitabiliyor burda haklisiniz ama erkek arkadaşıyla başka bir yerde de tanışmış olabilirdi. siz nete değil çocuğun kişiliğine odaklanin bence

Ne iş yapıyormuş ki ?
Niye düzenli evi yok,
Tatile almanyaya falan geldigine göre durumuda kötü degil ?

Tam olarak anlattığıniz gibi bir hayata sahipti eşim 19 yaşında tanıştım bende internet aracılığı ile.
Belli bir düzeni olmayan dükkanda yatıp kalkan bir tipti ama tabi ki istisnai durumlar bunlar ben harika bir evlilik yaptım..
İnşallah doğru kararlar verebilir kardesiniz ve hakkında en hayırlısını dilerim.
İllaki evlilik konusunda ısrar ediyorsa aileyi tanımak için biraz daha zaman isteyebilirsiniz.

Hangi semtte bu cocuk.araştıralım bakalım.kötü biriyse kanıtla çıkarsın kardesinin karşısına. Bende eşimle netten tanıştım.tabi sonra ortak tanıdık birilerini bulup araştırdım. Bakmayla görülmez bazı şeyler. Yardımcı olmak isterim.avrupa yakasındaysa

Annenin babanın onayı olmayan bir evlilikten hayır gelmez beybi

nasihatler bazen işe yaramıyor...Bazen bir musibet bin nasihattan daha tesirlidir...

yaz tatillerinde bir kac gün görüsmüsler cocuk almanyayada gelmis galiba ama tam emin degilim
insan gözünün önündekini taniyamiyo bazen kii internetten olunca güvenmek daha zor olmasi lazim bana göre
bir insanı yüzde yüz tanımak için aynı çatı altında kalmak gerekiyor...tatil eğlenme yerlerinde tanıyamazsın

Ben de Türkiye'deyim sevgilim Almanya'da.. bize de öyle seyler cok söylendi aldatir vs. Hatta bana Almanya'ya gelmek için onu kullandigimi bile söylediler Ama 4 senedir birlikteyiz ailelerimiz de mutlu :)

İnternetten nasıl tanıştığı da önemli yani bir sevgili olma sitesinde ya da şu anonim sohbet sitelerinde tanışmıilarsa evet belki de aynı şekilde devam ediyordur ve dinyası sanal alem olmuştur ama internetten tanıdığımız herkes kötü değildir bende tanıdım çok insan internetten çok iyi insanlardı kız kardeşinizle hemen hemen aynı yaştayım benim de sevgilim var evlenmek istediğim bazen bişeylerin farkına varamıyor insan yalamadan kontrollü bir şekilde akışa bırakın derim

Okuluna devam etmesi icin onu herturlu kandirmaya calişirdim .
Okulunu bitir evlen bile diyebilirdim .Alttan alın .
Biri vardi tv de cikti kadinin tum parasıni almis kac kisiyi dolandirmis ismi bile sahteydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…