- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
- 363
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
canım benim ne denilir bilmiyorum kardeşin çok şanslı sana ne yapasa hakkını ödeyemez çok güzel şeyler yapıyorsun kız kardeşine ALLAH ım sizleri hep mutlu etsin inşallah emeğine sağlıkopuyorumnanaktan
ellerine saglik,,,coook güzel olmuss...senin bu zekana hayranim fantezi disayn hersey mevcut sende hamarat abllam benim...40bin kere masallahopuyorumnanaktan:asigim:
ne kadar güzel.. bunu düşünmek bile yeter ama siz düşünmekle kalmayıp bir de yapmışınız kardeşiniz siizin gibi bi ablası olduğu için ne kadar şanslı allah herkese böyle abla versin.opuyorumnanaktan
ellerine, yüreğine sağlık...
ellerine sağlık inci.
ya bu arada sen ne düşünceli , ne becerekli ve ne vefalı bir insansın. az çok takip ediyorum da hayatında önemi olan hiç kimseyi es geçmiyorsun. tebrik ederim.
çok cici ve gösterişli olmuş eline sağlık canım.Sitede hep rastlıyorum senin yardımseverliğine..Sitede bile hiç karşılığı olmamasına rağmen böyleysen kardeşin çok şanslı canım..
Mutluluklar dilerim,eline de sağlık canım.
ne kadar hoş olmuş. gerçekten kardeşin çok şanslı senin gibi bir ablası olduğu için
valla benimde kardeşim için bişiler yapasım geldi
emeğine sağlık canım
canım çok güzel olmuş kardeşin çok şanslı..
benim ablam yookmafoldumben
keşke benim ablam olsaydın:)
canım benim ne denilir bilmiyorum kardeşin çok şanslı sana ne yapasa hakkını ödeyemez çok güzel şeyler yapıyorsun kız kardeşine ALLAH ım sizleri hep mutlu etsin inşallah emeğine sağlıkopuyorumnanaktan
evet cnm coookk sansliyim onun gibi bi ablam var diyekaydirigubbakcemile3ve cokta mutluyum.....
halisin canim ya ablamin hakkini nasil öderim bend ebilmiyorum...ona ne yapsam ne desem azdir..ama insallah yegenlerime en azindan bende ilerde böyle günlerde armaganlar yapabilirim tabi ablamin magrifetleri gibi güzel olmaz ama neyse...........:roflol:
yaabuFotograflaraArkaPlaniNasilYapiyorsunuz
BendeOyleBirseylerYapmakIstiyorum
yerimsenibenben sana özelden söylicem canimyerimseniben
çok güzel olmuş ellerine sağlık güzelden öte süperrrr olmuş kardeşin çok şanslı senin gibi ablası olduğu için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?