Kız kardeşim!!

Bu Kore merakı nereden geliyor anlamıyorum :)
Benim de 16 yaşında ki yeğenim çok meraklı Kore'ye. Sürekli onların filmlerini izliyor. Oradan arkadaş edinmiş internet üzerinden.
İyi gözlemlemek lazm. Çok müdahale etmeden, farkettirmeden takip edin.

Merhaba arkadaşlar belki diceksiniz derdin bu mu yani diye ama ben acayip rahatsız oluyorm.kız kardesim sürekli telefonda nette sürekli ama kahaltıda yemekte herseyde sürekli nette takılıyo gece 4te yatıyo nette takılmaltan napıyo nette derseniz kore manyağı birsürü kore arkadaşları var nette takılmaktan muhabbet edemioruz eskisi gibi değiliz onla :KK43:
çok sakıncalı ,büyüme aşamasında galiba kızcağız. kardeşinle mutlaka iletişim kurmalısın yanlış şeylere sapmasın. kardeşler arası aile arası muhabbet psikolojinin düzelmesini sağlar. şuan bir arayış içinde sanırım kendini yalnız hissediyor. ha mesleği açısından doğru şeyler yapıorsa amenna çalışsın korece öğrensin fakat aileyle iletişim kurmayıp sürekli netteyse o çocukla geç olmadan ilgilenilmeli

hahah ben bu yaşımda bağımlısıyım, tabi benimkisi çok eskiden gelen birşey ve sadece dizi ve müziklerini dinlerimde kim kimmiş pek bilmem birkaç tanede arkadaşlarımla dolaşırım... Şimdikiler hepsinin adını sanını bile biliyorlar.. Ama kore iyidir ya sapıttırmaz en azından. dizilerinden felan bilirim çok fazla ahlaksızlıklarını görmedim. Tabi şimdiki gençler çok sapıttırıyorlar. Resmen kendilerini kaybediyorlar. Türkiyeye geçenlerde koreli bir aktör gelmiş. çocuğu okadar rahatsız etmişlerki. çok fazla tepki almışlar. Eğer sadece arkadaşlık ve dil öğrenmek için yapıyorsa iyi birşey. Ama etrafınada bakmalı dışarı çıkmalı gezmeli. kardeşini kore etkinliklerine götürebilirsin ücretsiz kültür merkezlerinin etkinlikleri, tanıtımları, konserleri oluyor. Ailesiyle gelenler bile var.. Sevdiği birşey olursa daha fazla iletişimizniz olur. En azından birlikte zaman geçirirsiniz.

Onların hepsi dönemlik
Bende bi ara telefon elimde yatardım telefonla kalkardım arkadaşlarım yazsa en ağır uykumdan uyanırdım
Uykusuzluktan ölsem bile
Ama zamanla geçiyor:)

Benim kardeşim de aynı. 18 yaşına geldi bütün gün evde boş oturur içtiği suyun bardağını bile ortada bırakır kaldırmaz sınır oluyorum bende kafasını kaldirmiyo telefondan. Seninki yine faydalı birşeyle uğraşıyormuş. Benim ki instagram,twitter,whatsapp manyağı oldu. Sınava girdi umrunda değil

X