- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 34
-
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Evet ingilizce kursuna gidiyo kore merakıda var gitmek istiyodu babam izin vermedi oda hostes olup gitmeye gezmeye karar verdi bu sene tercihlerini yapıckmışdil mi öğreniyor kardeşiniz?
ne güzel işte.Evet ingilizce kursuna gidiyo kore merakıda var gitmek istiyodu babam izin vermedi oda hostes olup gitmeye gezmeye karar verdi bu sene tercihlerini yapıckmış
Evet ingilizce kursuna gidiyo kore merakıda var gitmek istiyodu babam izin vermedi oda hostes olup gitmeye gezmeye karar verdi bu sene tercihlerini yapıckmış
Evet cok işine yarıyo baya ilerletti hatta ama işte muhabbet edemiyoruz hiç elinden düşmüyo biley sordumda aynı soruyu 10kez soruyorumne güzel işte.
bırak konuşsun işine yarar.
en azından yararlı birşeymiş. bende sohbet takıntısı sandım. engel olmayın dilini gelştirsin ne güzel işte.Evet cok işine yarıyo baya ilerletti hatta ama işte muhabbet edemiyoruz hiç elinden düşmüyo biley sordumda aynı soruyu 10kez soruyorum
Şimdiki gençler böyle bende gencim gerci bende telefonda çok takılırım ama genelde kk de takılırım mesela yiğenlerim gelir,ablam falan telefonu atarım bir köşeye hiç bakmam bazen yeri gelir çekmeceye koyarım günlerce kalır genelde bi kitaba ve derse daldığım zamanlar böyle olur yapacak pek bir şey yok uzun lagın kısası kendo elbet bir GÜn kardeşliğin,ablasının değerini anlıcak arkadaş nedir ki,bugün var yarın yok ama abla öylemi benim bir tane arkadaşım var oda ablam
Bende gencim yasm 25kardesimin yası 21 normalde çok çok iyiz hatta bizi görenler ikizmisiniz diyo ama şu kore çocukları yokmu işte gercktende insanın ilgisini çekio ama bizimki abartıyo.buarada bende izlerim film dizi kore müzikleri dinlerim ama abartmamDemekki ilgisini çekemiyosunuz kardeşinizin. Biraz onun hoşlandığı şeylerden bahsedin. Kore filmi dizisi izleyin ona yorumlayın. Ki bende çok severim kendilerini
Aradaki bağıda koparmamış olursunuz..
Şimdi anladım konuyu. Bende sandım ki kore dizi filmlerinin fanı. Kardeşiniz direk çocuklarla konuşuyo anlaşılan. İşin o boyutuna diyebileceğim bişey yok malesefBende gencim yasm 25kardesimin yası 21 normalde çok çok iyiz hatta bizi görenler ikizmisiniz diyo ama şu kore çocukları yokmu işte gercktende insanın ilgisini çekio ama bizimki abartıyo.buarada bende izlerim film dizi kore müzikleri dinlerim ama abartmam