• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşim

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
13 yaşında minik bir kız kardeşim var. hep mutsuz ergenlikten kaynaklanır dedik ama 4 yıldır bu. dersleride kötü geçen dönem 69.97ymiş ortalaması ona sinirlendi hiç çalışmıyo bi panosu var değişim yazmış tarih atmış. büyük insan gibi kahve içiyo sürekli internette haftada iki üç kez kitap okuyo. üzülüyorum kafaya taktım düzelmesini çok istiyorum. bileğini kesti halüsinasyon görüyomuş hep psikoloğa gittik psikiyatri gidin dedi yine gittik ilaç yazdı büyümeyi engelliyomuş iştahsızlık uykusuzluk yapıyomuş bir sürü yan etkileri var bir tane yuttu dahada asi etti. attık bizde çöpe. ders hiç çalışmıyo pazartesi sınavı varmış azcık çalıştı bıraktı taktir alıyım düzgün liseye gidiyim derdi yok nasıl düzelir ne yapabilirim yardımcı olun lütfen

En zorlu yılları ..
çokta rahatsızsanız bi psikolog la görüştürün ..
zaman herşeye deva inşallah düzelir cnmmm..

13 yaşında minik bir kız kardeşim var. hep mutsuz ergenlikten kaynaklanır dedik ama 4 yıldır bu. dersleride kötü geçen dönem 69.97ymiş ortalaması ona sinirlendi hiç çalışmıyo bi panosu var değişim yazmış tarih atmış. büyük insan gibi kahve içiyo sürekli internette haftada iki üç kez kitap okuyo. üzülüyorum kafaya taktım düzelmesini çok istiyorum. bileğini kesti halüsinasyon görüyomuş hep psikoloğa gittik psikiyatri gidin dedi yine gittik ilaç yazdı büyümeyi engelliyomuş iştahsızlık uykusuzluk yapıyomuş bir sürü yan etkileri var bir tane yuttu dahada asi etti. attık bizde çöpe. ders hiç çalışmıyo pazartesi sınavı varmış azcık çalıştı bıraktı taktir alıyım düzgün liseye gidiyim derdi yok nasıl düzelir ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
Siz yanlışı en başta yapmışsınız,psikiyatri doktorunun verdiği ilacı çöpe atarak eğer o ilacı kullanmış olsaydınız bugün kardeşiniz çok iyi durumlarda olurdu bütün ilaçlarda yan etki vardır en basit bir ağrı kesicide bile ama o yan etkiler binde bir milyonda bir görülen durumdur,artık 6 yaşındaki çocuk bile sinir hapı kullanıyor doktor o ilacı verirken kardeşinizin zaten yaşına oranla vermiştir her yaş grubunun kullandığı ilaç ve miktarı ayrıdır,benim kardeşimde psikolojik tedavi gördü 6 ay boyunca ilaç kullandı ve kullandığı zaman 15 yaş civarındaydı,bende kullandım ve iyiki kullanmışıZ iyiki gidip tedavi olmuşuz, ve kullanılan sakinleştiriciler bağımlılık yapmaz,sadece yeşil reçete ile satılan ilaçlar bağımlılık yapar zaten siz onları isteseniz de alamazsınız onlar daha ağır vakalara verilir,sizin yapacağınız yine doktora götürmek ve verdiği ilacı doktor kontrolünde kullanıp yine doktor kontrolünde bırakmak ilacını kullanmaktan korkmayın büyümesini falan da engellemez.

yaşına göre değildi 13 yaştan itibaren kullanılıyodu biz götürdüğümüzde 11 yaşındaydı ergenlikten çok huy oldu artık ergen değilkende böyleydi hiçbir şekilde mutlu olmuyo kendimize birşey alınca üzülüyo ona almaya kalkınca abuk subuk model alıyo birinde görüyo bırakıyo yardım ein lütfen :(

yaşına göre değildi 13 yaştan itibaren kullanılıyodu biz götürdüğümüzde 11 yaşındaydı ergenlikten çok huy oldu artık ergen değilkende böyleydi hiçbir şekilde mutlu olmuyo kendimize birşey alınca üzülüyo ona almaya kalkınca abuk subuk model alıyo birinde görüyo bırakıyo yardım ein lütfen :(
Bizim değil psikiyatrinin yardım etmesi gerek doktora götürmekten başka çareniz yok siz onunla istediğiniz kadar konuşun hiçbir fayda vermez doktora götürmeniz gerek ve gerekirse ilaç verirse kullAnmanız gerek.Doktora götürmeden kendi başınıza hiçbir şey yapamazsınız eğer gerekli tedaviyi almazsa başka sorunlara yol açar.

Bizim değil psikiyatrinin yardım etmesi gerek doktora götürmekten başka çareniz yok siz onunla istediğiniz kadar konuşun hiçbir fayda vermez doktora götürmeniz gerek ve gerekirse ilaç verirse kullAnmanız gerek.Doktora götürmeden kendi başınıza hiçbir şey yapamazsınız eğer gerekli tedaviyi almazsa başka sorunlara yol açar.

haklısın ama bana psikolojisi bozukmuş gibi gelmiyo kendi içinde mutlu tuhaf resimler falan yapıyo saçma yazılar yazıyo içe kapanıklığı gitse gerisi gelir psikologa gidebilidiğimiz kadar gidiyoruz test yaptırıyo bir sonuca yine varamıyoruz

haklısın ama bana psikolojisi bozukmuş gibi gelmiyo kendi içinde mutlu tuhaf resimler falan yapıyo saçma yazılar yazıyo içe kapanıklığı gitse gerisi gelir psikologa gidebilidiğimiz kadar gidiyoruz test yaptırıyo bir sonuca yine varamıyoruz
​Psikolojisi bozuk olmayan bir insan neden bileğini kessin yada neden halisünasyon görsün,içene kapanıklık bile başı başına bir sebep o yüzden iyi bir uzmana götürmeniz gerek.

İlaçlarını düzenli kullanmalıydi. Emin olun doktor keyfi ilaç vermez. Tip her zaman iki iki dört etmez. Madem gittiğiniz doktor size tam olarak faydalı olmadı(bu karara ilaçlarını attığınız için vardım) ikinci bir doktora götürebilirsiniz. Ayrıca her ilaç ilk hafta farklı belirtiler gösterebilir. Bunye buna zamanla alışır. Umarım kısa zamanda sagligina kavuşur.

fazla üstelemeyin bu yıllarda ne yapsanız boş

ama gizliden de takipte olun tabi ki,69 ortalama da fena sayılmaz hani en azından cevremde ki örneklere bakarsam iyi bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fazla üstelemeyin bu yıllarda ne yapsanız boş

ama gizliden de takipte olun tabi ki,69 ortalama da fena sayılmaz hani en azından cevremde ki örneklere bakarsam iyi bile

ama 7ye gidiyor biraz kötü bu yaşa göre bence

Yaaa şok oldum. :O Bunun ergenlikle falan ne alakası var?
Halüsinasyon görmek, bilek kesmek ne kadar ciddi olaylar farkında mısınız?
Doktorlar teşhis koymadı mı peki? Ne dediler? Sorun neymiş? Çok üzüldüm, daha küçücük.
Ailenizde var mı psikolojik rahatsızlığı olan?

Allah Allah neyin değişimiymiş bu:44:
o yaşlarda genelde büyük laflar, bilmiş bilmiş konuşmalar gırladır da
şu halüsinasyon olayını kendisi mi anlattı? ne görüyormuş ki??

bilek kesme mevzusunda da aklıma arabesk dinliyor olabileceği geldi.
lisede bu tarz arkadaşlarım vardı, arabesk dinleyip kendine zarar vermece..

Allah Allah neyin değişimiymiş bu:44:
o yaşlarda genelde büyük laflar, bilmiş bilmiş konuşmalar gırladır da
şu halüsinasyon olayını kendisi mi anlattı? ne görüyormuş ki??

bilek kesme mevzusunda da aklıma arabesk dinliyor olabileceği geldi.
lisede bu tarz arkadaşlarım vardı, arabesk dinleyip kendine zarar vermece..

insan görüyomuş ayak sesleri falan arabesk dinlemiyo galiba O.o normal rap dinliliyo bedıl mı öyle bişey

çok kötü de değil şimdi
ve puanlarından önce bu halisünasyon görme kendini yaralama nerden kaynaklanıyor?

annemle kavga edince kesmişti halisünasyonu neden görüyo bilmiyorum

psikiyatri doktorunun verdiği ilacı 1 sefer alıp kendi kafanıza göre bırakamazsınız mevcut durum daha da kötüye gider bu ilaçlara başlamak da devam etemk ve bırakmak da mutlaka doktor kontrölünde olmalıdır. ilacı bi sefer alıp daha da asi olmaz yanlış kullanımdan dolayı böyle bir sonuç almışsınız tekrar psikiyatra gitmelisiniz ve doktorunuzun tavsiyesine harfiyen uymalısınız

Kız kardeşiniz bence özeniyor şuan benimde üye oldugum bir site var tum..r diye orada bilek kesmeyle ilgili fotograflar var büyüklere yönelik bir site zaten yani kitaplar,kahveler marjinal bir ortam etkilenmiş olabilir ilgi çekmeye çalışıyordur erkek arkadaşı olabilir bilgisayarın geçmişinden bakın derim :/

Kız kardeşiniz bence özeniyor şuan benimde üye oldugum bir site var tum..r diye orada bilek kesmeyle ilgili fotograflar var büyüklere yönelik bir site zaten yani kitaplar,kahveler marjinal bir ortam etkilenmiş olabilir ilgi çekmeye çalışıyordur erkek arkadaşı olabilir bilgisayarın geçmişinden bakın derim :/

o henüz sınıf öğretmenine aşık onunda ona karşı sevgi beslediğini düşünüyo sevgilisi olduğunu sanmam O.o

Back
X