KIZ KARDEŞİM TANIMADIĞI ERKEKLERLE KONUŞUYOR ve KAÇMAYI PLANLIYOR !

Ya bu cocuklar niye boyle. Yolda 15 yaslarinda kizlar goruyorum hali, tavirlari, giyimi her sey garip.
Ozellikle kendilerini sex objesi olarak gostermeye calisiyor gibiler.
Sizin adiniza cok uzuldum kardesiniz ayni hatalara devam edecek gibi gorunuyor.
Babaniz uyarsa ondan cekinir mi acaba?

Bence kardeşinizde bir tatile Çıkın gönlünce eğlensin tabi bu süre zarfında ikinizde yanınıza teknolojik alet almayın telefonda dahil fotoğraf makinesi dışında tabi. Ruh arınması yapın birlikte denize girin spor yapın gezin eğlenin hatta eğlence mekanlarına götürün zamanı az tutarak. Dini inancınızı bilmiyorum ama hazır Ramazanda gelmişken Türbe ziyaretleri yapabilirsiniz.
Birde artık büyükler için boyama kitabı var onunla ilgilenmesini sağlayabilirsiniz. Kısacası ilgisini başka yöne çekin.

Konu sahibi lütfen hemen ulaş bana özelden falan mesaj at sana kesinlikle yardımcı olabilirim aynilarini tıpkısinı yaşadım lütfen ulaş bana lütfen ulaş durum çok vahim

ben üniversiteden mezun olucam,son sınavlara gel-git yapıyorum.Ailemde köyde,okul ilköğretim 4 e kadar olduğu iiçin mecburen ilçeye verilmesi gerekiyor.Tabi evden gel git yapma durumu olacak fakat bu son çare olabilir.Konuşmalarla ikna edemezsek tabi.. :/

Arkadasim kardesine yardimci olmak istiyosan tavrini yuz doksan derece degistir gerekirse rol yap ona cok sevecen samimi davran sevebilcegi bi ortama gotur basbasa gidin cafe ne bilim o tarz bir yer aklina girin guzellikle ve sadece guzellikle yaklasip birde arkadaslarini tanimaya calisin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…