• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz kardesim fesat mi? Ben mi abartiyorum?

Detays

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
127
113
103
Yaslarimiz kucuk degil. Ben 32, kardesim 29 yasinda. O evli 1 yildir, ben 5 yildir evliyim. Bir de erkek kardesim var. Erkek kardesimle ne zaman goruşsek bi surati degisiyor tuhaf tuhaf cumleler kuruyor. Erkek kardesim muhafazakar. Karisiyla ben bi odada oturuyorum mecbur, esimle pek karsi karsiya getirmek istemiyor (onceleri cok tuhaf karsiliyordum artik saygi duyuyorum bu duruma) kiz kardesim de "abimler bana sutekli geliyor ama gecen gun siz bizdesiniz diye gelmekten vazgectiler. Esimden rahatsiz olmuyorlar" demesiyle sanki bizi dislamays cslisiyor gibi geldi. Onun disinda kuzenler falan biseyler yapariz catlar kiskancligindan ki gelmeditse bi sey cikmistir yani. Insanlarin yaninda ozellikle bana cok yakin davranir, digerlerini dislamaya calisir (cocuk gibi) simdi de kendi cocugunun favori oldugundan bahsediyor. Ben hamileyim henuz, onunki de kucuk. Korkuyorum bu cocuklari da mi kiskancak? Sacma sapan hareketleriyle huzurumu kaciracak..ne yapayim? Bencilliginden, hasetliginden vurup cok guzel bozarim da aralar bozulsun istemiyorum. Daha anlatmadigim bir ton bencilligi, ben bilirimciligi cok sinirlerimi bozuyor. Sineye cekip hep bunu boyle gormezden mi gelicez? Oneriniz nedir acaba?

Size gormezden geldiğinizi kim söyledi bilmiyorum ama fesat, kıskanç diye bahsettiğiniz kardeşiniz için böyle konuşarak görmezden gelmiyorsunuz. Çok mu rahatsizsiniz? Mesafe koyarsınız. Zira söyledikleriniz de kardeşliğe dahil olan şeyler değil. Böyle yaparsanız bir farkınız kalmaz.

Ya bir kerede cesaret edip sert biçimde uyaracaksın ve aranın bozulmasını göze alacaksın ya da kardeştir ne yapsa yeridir diye devam edeceksin. Evin küçüğü olduğu için biraz şımarık büyümüş sanırım.

Ben abime sorardım “Kocamın bir şeyini mi gördün, kardeşimin kocasıyla karını bir araya getiriyorsun da benim eşimle getirmiyorsun” diye. Kardeşimi de umursamazdım. Uyarırdım anlamazsa mesafe koyardım.
Bi sikintisi olmadigini biliyorum esimle. Kiz kardesimin nifak sokmasi

Size gormezden geldiğinizi kim söyledi bilmiyorum ama fesat, kıskanç diye bahsettiğiniz kardeşiniz için böyle konuşarak görmezden gelmiyorsunuz. Çok mu rahatsizsiniz? Mesafe koyarsınız. Zira söyledikleriniz de kardeşliğe dahil olan şeyler değil. Böyle yaparsanız bir farkınız kalmaz.
Boyle yaparsaniz derken? Anladigim kadariyla beni suclamaya calişmissiniz ama yok o oyle degil. Anlamamissiniz siz durumu. Kolay gelsin..

Bi sikintisi olmadigini biliyorum esimle. Kiz kardesimin nifak sokmasi
Bunuda biliyorsaniz... Hep beraber otururken.. erkek kardesinize koz kardesinizin soyledigi seyi sorun... Ben oyle birsey yapmadim filan derse kiz kardesinizin nifakci oldugu ortaya cikar ... Ona gore ona konusursunuz.... Erkek kardesinin tavri sizeyse ... Ozaman ona konusursunuz

Biraz kıskanç bence.Eger devam ederse uyarın veya araya mesafe koyun yoksa cekilmez
Kardesim olmasa coktan mesafeyi koyar bitirirdim butun iliskimi. Ama soz konusu kardes olunca ne yapsam duzelir diyor insan. Bir de bana oyle gelmis olmasini ve haksiz olmayi yeglerdim inanim😓

Boyle yaparsaniz derken? Anladigim kadariyla beni suclamaya calişmissiniz ama yok o oyle degil. Anlamamissiniz siz durumu. Kolay gelsin..

Ben sizi neden suçlamaya çalışayım ? Hani siz kardeşiniz ya gider dersiniz ki su hareketlerin bana böyle yansıyor diye kardeş kardeş konuşursunuz. Olmadı mı mesafenizi koyarsınız. Gelip de kıskançlığından fesatligindan biktim derseniz alacağınız cevapları da göze alacaksınız. Zira ben sizi kıskanmadım. Size kolaylıklar dilerim.

Ben sizi neden suçlamaya çalışayım ? Hani siz kardeşiniz ya gider dersiniz ki su hareketlerin bana böyle yansıyor diye kardeş kardeş konuşursunuz. Olmadı mı mesafenizi koyarsınız. Gelip de kıskançlığından fesatligindan biktim derseniz alacağınız cevapları da göze alacaksınız. Zira ben sizi kıskanmadım. Size kolaylıklar dilerim.
Zira beni kiskanmadiniz mi? 😁😁 dikkat cektiniz tebrikler:)) papatya cayi icin rahatlatir

Bence siz ablasiniz kardesinizin huyuna giderek yapma soyle diyebilirsiniz. Alinma kusme ben senin iyiligini istiyorum kardesim deyin bitsin gitsin. Benim kiz kardesim kalbimmm. 2 yas var aramizda boyle bisey olsa rahatca derdim sorardim. Karakteri boyleyse gormezden gelin, aranizi bozma yin. kiz kardes dunyadaki cennet pinari hicbirsey icin kotu olmaya degmez bana gore. Hatta cok ozledim aricam simdi😅❤️

İyide kardeşiniz bu davranışlarıyla sizinle arasının bozulup bozulmayacağını düşünmüyorsa sizde düşünmeyin.
Her kim olursa olsun bu şekilde davranırsanız ezilen siz olursunuz.

Ayrıca gerçekten böyle bir durum varsa çekinmeden abinize sorabilirsiniz. Neden onlarda böyle bir durum yokta benim eşimden rahatsız oluyorsunuz diyebilirsiniz.

kardeşiniz ilginin kendisinde olmasını istiyor olabilir.
Ve bence belliki çocuğunuz doğunca ben biliyorumlar kıyaslamalar havada uçacak.

Duymamazlıktan geleceksiniz gerektiğinde karşı tarafı kırmadan Ve incitmeden cevabını vereceksiniz.

İyide kardeşiniz bu davranışlarıyla sizinle arasının bozulup bozulmayacağını düşünmüyorsa sizde düşünmeyin.
Her kim olursa olsun bu şekilde davranırsanız ezilen siz olursunuz.

Ayrıca gerçekten böyle bir durum varsa çekinmeden abinize sorabilirsiniz. Neden onlarda böyle bir durum yokta benim eşimden rahatsız oluyorsunuz diyebilirsiniz.

kardeşiniz ilginin kendisinde olmasını istiyor olabilir.
Ve bence belliki çocuğunuz doğunca ben biliyorumlar kıyaslamalar havada uçacak.

Duymamazlıktan geleceksiniz gerektiğinde karşı tarafı kırmadan Ve incitmeden cevabını vereceksiniz.
Heh tam olarak bu sanirim buldunuz. Yani ilginin kendisinde olmasini istiyor ve hep ben hep ben. Eskiden bukadar degildi, son zamanlarda cok abartti. Kirmadan konusayim diyorum nasil diycem "bak canim dunya senin etrafinda dönmuyor. Birak artik bu ucuz kiskancliklari" olmaz boyle de🙄

Bence siz ablasiniz kardesinizin huyuna giderek yapma soyle diyebilirsiniz. Alinma kusme ben senin iyiligini istiyorum kardesim deyin bitsin gitsin. Benim kiz kardesim kalbimmm. 2 yas var aramizda boyle bisey olsa rahatca derdim sorardim. Karakteri boyleyse gormezden gelin, aranizi bozma yin. kiz kardes dunyadaki cennet pinari hicbirsey icin kotu olmaya degmez bana gore. Hatta cok ozledim aricam simdi😅❤️
Ya inanin ben de cokseviyorum yoksa coktan verirdim agzini payini. Ama ucuz numaralari cok fazla. Ara bozar haberin olmaz. Ortamda onsuz kimse mutlu olsun istemez. Ay bide cocuklari kiyaslama islerine kadar giderse durum cok kotuu olur. Kardeslik ozel ve onemli. Bozulacsgindan korktugum icin buraya yardim istemeye geldim

Yaslarimiz kucuk degil. Ben 32, kardesim 29 yasinda. O evli 1 yildir, ben 5 yildir evliyim. Bir de erkek kardesim var. Erkek kardesimle ne zaman goruşsek bi surati degisiyor tuhaf tuhaf cumleler kuruyor. Erkek kardesim muhafazakar. Karisiyla ben bi odada oturuyorum mecbur, esimle pek karsi karsiya getirmek istemiyor (onceleri cok tuhaf karsiliyordum artik saygi duyuyorum bu duruma) kiz kardesim de "abimler bana sutekli geliyor ama gecen gun siz bizdesiniz diye gelmekten vazgectiler. Esimden rahatsiz olmuyorlar" demesiyle sanki bizi dislamays cslisiyor gibi geldi. Onun disinda kuzenler falan biseyler yapariz catlar kiskancligindan ki gelmeditse bi sey cikmistir yani. Insanlarin yaninda ozellikle bana cok yakin davranir, digerlerini dislamaya calisir (cocuk gibi) simdi de kendi cocugunun favori oldugundan bahsediyor. Ben hamileyim henuz, onunki de kucuk. Korkuyorum bu cocuklari da mi kiskancak? Sacma sapan hareketleriyle huzurumu kaciracak..ne yapayim? Bencilliginden, hasetliginden vurup cok guzel bozarim da aralar bozulsun istemiyorum. Daha anlatmadigim bir ton bencilligi, ben bilirimciligi cok sinirlerimi bozuyor. Sineye cekip hep bunu boyle gormezden mi gelicez? Oneriniz nedir acaba?
Kardeşinizi kenara çekip bi abla gibi tatlı dille neden böyle davrandığını sorsanız? Tabi aranızdaki gerginliği 3.kişilere belli etmeden. Söyledikleri şeylerin sizi çok kırdığını, böyle düşünmesine sebep olacak ne yaptığınızı sorsanız.Yeğeninizi çok sevdiğinizi sizin de çocuğunuz olduğunda ikisinin kardeş gibi birlikte büyüyeceğini, ilerde bizler bu dünyadan göçüp gidince birbirlerine destek olacaklarından bahsetseniz.Eğer hatasını anlayabilecek olgunluktaysa zaten kendine çeki düzen verir,yok devam ediyorsa bunu kasten yapıyordur o zaman da mesafenizi ona göre ayarlarsınız.

Back
X