• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardesim eskişehirde bir gece yalnız kalacak, ama ben guvenilir otel bilmiyorum..

Sinpac

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
2.084
79
643
Ankara
Kızlar cok acil yardıma ihtiyacım var. Kız kardesim cumartesi gecesi tek gece eskişehirde otelde yalnız kalmak zorunda... Merkezde güvenilir, bayanın yalnız kalabilecegi bir otel bilen varsa bana ozelden otelin adını mesaj atabilir mi?

Sayın moderatorden de rica ediyorum, mesajımı birkac saat burada bıraksın, gercekten icime dert oldu. Bu devirde hicbirseye guven olmuyor. Bekar genc kızı hele bir yere emanet etmek cok zor...

Öğretmen evinde yada polis evinde kalsın. kart istiyorlar sanırım ama arayıp güzelce durumu bildirin izah edin.
netten bulabilirsin tlf numaralarını

Öğretmen evinde yada polis evinde kalsın. kart istiyorlar sanırım ama arayıp güzelce durumu bildirin izah edin.
netten bulabilirsin tlf numaralarını

Aradım ama malesef dolularmıs :((( Eskisehir'de yasayan bayanlar, orayı bilenler, hadi bir otel adı bekliyorum...

ıbis otel var hemen burda.. Ama geceliği 100tl.. DSı nin misafirhanesi var.. Oraya bir sorun.. Öğretmen evinde geçtiğimiz hafta sonu boş yer vardı benim arkadaşlar orda kalmıştı.. En kötü ihtimalle gelsin bende kalsın bi yatak daha atıveririz nolcak kaydirigubbakcemile3

ibis otelde kalabilir
roof garden otelde kalabilir
albatros otel var orda kalabilir
grand namlı otelde kalabiir

hepsi merkezde ve güvenilir yerlerdir

Grand Namlı Otelin sahibi ev arkadaşımın akrabası.. Orası da çok güvenilir ve temiz bir oteldir..

canım anemon otel biraz şehre uzak kalıyor merkezde ister şelale otel var futbolcular filan geldiğinde orda kalıyorlar. ister özgüven var benim bildiğim bu iki ootelde gayet kaliteli oteller. bebeğim olmasa ilgilenirdim kardeşinle tanımıyorum seni ama olsun kendi elimle yerleştirirdim otele.
merak etme eskişehirimiz temiz şehir iyi bir otel oldukan sonra problem olmaz.

ıçin rahat etsin arkadaşların yazdığı otellerin hepsi son derece güvenilir..

eskişehirdeki tüm oteller güvenilirdir merak etmeyin. pansiyonlara pek güvenmeyin derim orada kimin kaldığı belli olmuyor çünkü. ibis, namlı, merkeze yakın oteller

Kızlar hepinizden allah razı olsun. Cogunlugun tavsiye ettiği anemon oteli ayarladım...

Telefonla konusup, kredi kartından odayı ödedim. Zaten konustugum kisi de telefonda burası güvenilir bir sehir ama biz de en guvenilir otellerdeniz dedi... İcim biraz daha rahatladı...

Normalde tek bırakmam onu. Sınavı egitimi, ne olsa hafta sonu esimle, olmadı annemle gider yerine yerlestiririz. Bir gecede kalırız orada... Ama bu sefer nasıl denk geldiyse herkesin baska sehirde olması gerekiyor. Allah hepinizden razı olsun, cok tesekkur ederim hepinize....

Simdi sayın moderator konuyu ait oldugu yere kaldırabilir. Kendisine de anlayısından dolayı cok tesekkur ederim.

ben öğretmen evinde kalmıştım..gerçekten nezihti....
sadece kapısı kilitlenmiyordu içeriden..:1closedeyes:
eşim o zamanki nişanlım üstüme kilitlemişti kapıyı da öyle kalabilmiştim-tatlicadiarzu-

bence e iyi tercihi yapmışsınız,orası çok yeni ve yüksek standartlarda bir otel....umarım rahat eder.

ben bu hafta sonu eşimle roof garden otele gitmeyi düşünüyorum, eskişehiri de hiç görmedik, ilk defa göreceğiz....
bakalım...
iyidir değil mi bu otel?????

Back