- Konu Sahibi canayakxixn
-
kessinlikle katiliyorum kiz kardesim 19 ben 26 yasindayim ama herseyimizi paylasabiliyoruz birbirimizle
sadece abla kardes diil
can yoldasi sirdas arkadas hersey oluyoruz birbirimize
iyiki var iyiki dogmus ve iyiki benim kizkardesim
baskasina deyismem asla ve onsuz bi hayat bi yasamda düsünemem
fikirlerimiz zevklerimiz tarzimiz kisaca herseyimiz ayni bir elmanin iki yarisiyiz biz aramizdaki tek fark o manken gibi zayif ben ise duba gibi siskoyum :)
bencede çok doğru:lepi::lepi::lepi:
benim bir kızkardeşim var ve onu çok seviyorum.her sorunumu onunla paylaşabiliyorum tabi o da benimlea.s
bu arada benimde 3 kızım var evdeki tek erkek eşim.sanırım kızlarım ve ben çok şanslıyız
bu araştırmaya göre evde hep huzurlu olucaz inşallah:Saruboceq::roflol::roflol::roflol:
İncim ne kadar sanşlısın.Bende bir kızkardeşimin olmasını çok isterdim.Ama yok .Çevremdeki izlenimlerimde bu yazıyı doğruluyor.Anlaşamayan kızkardeş azınlıkta.Kıymetini bilin valla.: Ben bu konuda ne yazık ki çok üzgünüm:
canimsin ya kiyamam sana gel ben senin ablan olayim yada kizkardesin hic farketmez yerimsenibena.s.:teselli:
bizde 3 kiz kardesiz ben ortadayim herseyimizi paylasiriz cok güzel bir duygu ben cok sansliyimhihoyyyt
ama malesef benim 1 oglum 1 kizim var kizim icin üzülüyorumherseyini paylasacak bir kiz kardesi olmayacak :çok üzgünüm:neyse artik oda abisiyle paylasir hernekadar kiz kardes gibi olmasada hic yoktan iyi:sm_confused:
Hayatınız boyunca kardeşinizle hep huzurlu ,mutlu paylaşımlar diliyorum.:1hug:
valla çok inanırım
çünkü benim kız kardeşim yok
bunun eksikliğini hep hissettim
bir erkek kardeşim var onunlada her şey konuşulmuyor
genelde o konuşuyor ben dinliyorum...aşklarını falan
o yüzden kız kardeşi olanlara hep imrenmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?