Uzun zamandır takip ediyorum formu ama kayıt olmak bugüne nasipmiş. herkese kocaman bir merhaba :80:
Çok heyecanlı bir sürece adım atıyorum bayramın 4. günü. 5 senedir birlikte olduğum sevgilim ve ailesi istemeye gelecekler beni. Söz yapmayacağız. Aralıkta nişan olacak. Söz olmayacağı için sizce istemeden sonra ailesine bir şey hediye etmemize gerek var mı? Sevgilim Gaziantepli ama uzun zamandır Bursa'da yaşıyor. Ben istemeden sonra mendil verilir diye duymuştum. Sizce mendil mi vermeliyim. Eğer mendil vermem gerekirse Ankara'dan nereden alabilirim ya da nasıl bir şey olması gerekiyor? Herkese teşekkürler şimdiden
hayırlı olsun canım...allah tamamına mutluluklar erdirsin...bende kk da okumuştum mendil verildiğini ama
detayını pek bilmiyorum...umarım bir bile cevap verir...
Şimdiden mutluluklar dilerim canım, duydum ama hiç bilmiyorum açıkcası. Hani çeyiz malzemeleri eskiden beri Samanpazarın da satılır, bi oralara bak istersen, eğerki böyle bir düşüncen var ise..Peki canım Ankara' dan Bursa 'yamı gelin gideceksin:93:
merhaba martagon hoşgeldin aramıza :80:
hayırlı olsun öncelikle mendil bizim burda verilmezdi bende kk da görüp o kadar hoşuma gitmişti ki nişanda vermeye karar vermiştim. sözde verseydim daha az sayıda yapıp masrafı daha az olmuş olacaktı ama iyikide nişanda vermişim herkes çok beğenmişti.
yani verip vermemk sana kalmış bi durum ama zamanın ve imkanın varsa yapmanı tavsiye ederim. hatıra olarakta saklıyorsun..
linkini eklliyorum senin içinde fikir olmuş olur..
herkese çok teşekkürler, sanırım buranın en sıcak yanı, forum insanlarının kendilerini karşısındakinin yerine koyabilme kabiliyetinin çok yüksek olması
rozelinda hangi şehirde yaşayacağımız henüz netleşmedi onun işinden dolayı ama tabii ki Bursa'da olma ihtimali yüksek :18: Yani onunla nerede olursa güzel ama insan bilmediği bir şehire gitmeye korkuyor işte.
biyolog sanırım ben de mendil işini yapmaya karar verdim. Güzel bir hatıra olur. Bu hafta sonu hallederim sanırım. Fotoğraflarını da koymaya çalışırım. Bu arada ben de biyoloji mezunuyum :)
Benim sevgilimde Bursada canım, bende nasip olursa Bursa'ya gelin gideceğim. O yüzden sormuştum. Gurbet zor biliyorum, ama uzak diye vazgeçmek olurmu, demi..